5 verzorgingsproducten die ook mannen zouden moeten hebben

Suavecio pomade

Zijn verzorgingsproducten alleen voor vrouwen? Nee hoor. De afgelopen jaren hebben verzorgingsproducten een opmars gemaakt. Sommige producten hebben een tweede leven gekregen, zoals suavecio pomade. Waarom ook niet? Je huid is je kostbaarste bezit en dat geldt ook voor mannen. Wij hebben een paar producten op een rijtje gezet die iedere man in zijn kast moet hebben staan.

Gezichtscrème

Niks is zo verfrissend en verzorgend als een goede gezichtscrème. Deze voorkomt een droge huid en werkt voedend. Ga op zoek naar cèmes die specifiek de droogheid aanpakken en niet vettig aanvoelen wanneer je ze eenmaal op je huid hebt aangebracht. Wanneer je kiest voor crèmes met gemberextract, helpt dat veroudering van de huid tegen te gaan. Wie zegt daar nu nee tegen?

Suavecio pomade

Goede aftershave

De keuze uit aftershaves is reuze, dus we snappen dat dit niet altijd eenvoudig is om de juiste er uit te halen. Als eerste kun je kiezen tussen een lotion of een balsem. Die laatste is vooral geschikt voor de gevoelige huid. Kleine tip: vrouwen houden eerder van een frisse aftershave dan een kruidige.

Gerelateerd nieuws  Tips voor een warme winter, zonder extreme stookkosten

Suavecio pomade

‘Als je haar maar goed zit’, geldt voor iedereen. Heb je slierterig en stijl haar? Dan kun je suavecio pomade proberen. Dit houdt je haren uren in model en zorgt dat het niet slierterig over je voorhoofd valt. Natuurlijk hoef je maar een beetje in je haar te doen om het er goed uit te laten zien. Het kapsel van John Travolta in Grease is niet meer van deze tijd…

Fijn scheermes

Wij kunnen natuurlijk voorkauwen wat een fijn scheermes is, maar op heel veel vlakken is dit een kwestie van smaak. De één houdt van een unieke scheerbeleving, terwijl de ander het liefst zo snel mogelijk klaar is. Neem de tijd om te onderzoeken wat je fijn vindt en wees ook bereid om daar eventueel in te investeren.

Gezichtsmasker

Er bestaan ook gezichtsmaskers voor mannen die verfrissend kunnen zijn na een lange werkdag. Gezichtsmaskers hydrateren, net als een crème, je gezicht en voedt de beschermende laag van je huid. Laat het masker een kwartiertje intrekken en je kunt er weer tegenaan.

Suavecio pomade

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

|
Gezondheid & Lifestyle, Vrije Tijd

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

|
Algemeen, Gezondheid & Lifestyle

De beste manieren om uw woning te verduurzamen

|
Gezondheid & Lifestyle, Wonen

De ultieme zoektocht naar de beste vibrator: een vibrerende reis naar extase!

|
Gezondheid & Lifestyle
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!