7 dingen die onmisbaar zijn in een keuken anno 2022

13/03/2022
|
185

Het is belangrijk om je keuken op orde te hebben, want eten en drinken zijn eerste levensbehoeften. Natuurlijk wil je het koken en bereiden zo makkelijk mogelijk maken, dus hebben we een paar dingen op een rijtje gezet die niet mogen ontbreken in je keuken.

Quooker

In heel veel moderne keukens zien je een Quooker. Hiermee kun je kokend water direct uit de kraan halen. Als je een Quooker hebt, heb je eigenlijk al geen waterkoker meer nodig. Mocht je ruimte willen besparen en is je budget toereikend? Dan is deze kraan een goede optie.

Airfryer

De airfryer is razend populair geworden de afgelopen jaren, dus misschien heb je deze al in huis. Zo niet, dan moet je zeker op zoek gaan naar een mooi exemplaar. Het voordeel is dat je heel veel kanten op kunt met een airfryer. Je kunt onder ander eten bakken, frituren en stomen.

Afzuig installatie in fornuis

Vind je je afzuigkap maar een doorn in het oog? Dat begrijpen we maar al te goed. Als je op zoek bent naar een oplossing moet je je eens verdiepen in fornuizen die een geïntegreerde afzuiging hebben. Deze valt nauwelijks op en je bespaart de nodige ruimte.

Gerelateerd nieuws  Wat zijn de leukste keukentrends in 2022?

Waterfilter kopen

Deze heb je niet direct nodig in je eigen keuken, maar komt wel van pas als je op vakantie gaat. Je moet een waterfilter kopen voor situaties waarin je geen beschikking hebt over schoon drinkwater, bijvoorbeeld op de camping.

waterfilter kopen

Een goede fruitmand

Het is belangrijk om je dagelijkse porties groente en fruit binnen te krijgen. Je hebt de meeste kans om fruit te eten wanneer je een appel of banaan binnen handbereik hebt. Ga daarom op zoek naar een fancy mand en zet deze op een plek waar je makkelijk bij kunt.

Een overzichtelijk kruidenrekje

Twee redenen waarom je naast een waterpomp kopen ook moet investeren in een kruidenrekje. Ten eerste zorgt het voor overzicht. Nootmuskaat, kaneel, kerrie en peper: wanneer je kruidenpotjes ergens rondslingeren, duurt het eeuwen voordat je het goede vindt. Op een kruidenrekje kun je ze makkelijk ordenen en labelen.

Een messenset

Net zo belangrijk is een goed messenset. Helaas heb je voor ieder type voedsel een ander mes nodig: een broodmes, een mes voor vlees en een mes om fruit en groente te snijden. Met een messenset weet je zeker dat je het juiste mes tot je beschikking hebt.

Recent

Groot tekort aan vrachtwagenchauffeurs: hoe komt dat?

19/04/2024

Wat de iPhone ons kan leren over esthetiek en functionaliteit

18/04/2024

Ontdek unieke woningdesigns

16/04/2024

Knutselen met kinderen: De leukste lente ideeën

16/04/2024

Online marketing trends voor 2024

15/04/2024

Meer in deze categorie

Ontdek unieke woningdesigns

|
Wonen

Trends in verlichtingsdesign voor 2024

|
Wonen

Zitten in stijl

|
Wonen

Wat woningkrapte voor jou betekent

|
Wonen
© Copyright Designmarkaz 2024
hello world!