Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023
|
340
Accentueer je ogen met oogmake-up

Oogmake-up is een belangrijk onderdeel van de schoonheid die benadrukt wordt in het gezicht. Accentueer daarom je ogen met oogmake-up. Het is een krachtig middel om je ogen te laten stralen. Of je nou ervaren bent in het plaatsen van oogmake-up of een beginner, er zijn talloze manieren om een mooie look te creëren. In deze blog worden er enkele tips & tricks gedeeld om jouw ogen op te laten vallen middels mooie oogmake-up.

Oogschaduwkleuren

Om ervoor te zorgen dat jouw ogen mooi geaccentueerd worden is het belangrijk om te weten welke oogschaduwkleuren het beste bij jouw oogkleur staan. Zo passen warme kleuren als perzik, paars en brons goed bij blauwe ogen. Voor groene ogen zijn taupe en koper mooie kleuren. Vrijwel alle kleuren passen goed bij bruine ogen, maar vooral aardetinten laten bruine ogen er goed uit komen. Accentueer je ogen met de mooiste oog make up!

Zorg voor langdurigheid

Welk product mag je absoluut niet vergeten op vakantie? Primer! Primer is een absolute must-have als je wil dat je oogmake-up de hele dag goed blijft zitten. Hoe intenser de kleur des te beter de ogen stralen. Breng daarom altijd een laagje primer aan op de oogleden voor het aanbrengen van de oogschaduw.

Oefenen baart kunst

Er zijn talloze oogschaduwtechnieken waarmee geëxperimenteerd kan worden om je ogen mee te kunnen accentueren. De meest bekende techniek is de smokey-eye. Hierbij breng je een donkere oogschaduw aan op je ooglid en vervaag je deze vervolgens in de rechterhoek van het ooglid. Een andere bekende techniek is het plaatsen van ombre oogschaduw. Hierbij laat je verschillende oogschaduwkleuren in elkaar overlopen. Het zorgt voor een effect met laagjes.

Gerelateerd nieuws  Zelfverzekerd naar het strand

Meer definitie

Als je meer definitie wil creëren is eyeliner hier het perfecte hulpmiddel voor. Ook hierin zijn verschillende soorten om de look mee te bepalen. Zo kan je kiezen voor een simpele zwarte eyeliner voor een harde look. Een beautytrend tegenwoordig is het creëren van een meer zachte look middels het zetten van een bruine eyeliner. Met de eyeliner kan middels een dun lijntje een subtiele look gemaakt worden. Met een winged eyeliner creëer je een meer opvallende look.

Lange wimpers

Voor lange wimpers kan er gebruik gemaakt worden van het aanbrengen van nepwimpers of mascara. Met enkel mascara en een wimperkruller kom je al ver. Krul de wimpers en breng vervolgens een paar lagen mascara aan, maar niet te veel. Vermijdt het aanbrengen van te veel mascara, hierdoor krijg je mascaraklontjes tussen de wimpers. Vergeet tot slot niet de onderste wimpers voor meer indruk.

Last but not least

Vergeet de wenkbrauwen niet als belangrijke stap. Zorg ervoor dat je wenkbrauwen mooi in vorm zijn middels epileren/harsen. Vul ze vervolgens in met een wenkbrauwpotlood of wenkbrauw poeder om ze meer definitie te geven.

Recent

Zo kies je de juiste container voor jouw project

23/07/2024

Van schets tot showroom: het proces achter autodesign

16/07/2024

Kun je rijlessen in een elektrische auto volgen?

04/07/2024

Hoe organiseer je een onvergetelijk jubileum?

28/06/2024

De kunst van het schrijven van een oprecht bericht

25/06/2024

Meer in deze categorie

Zo kies je de juiste container voor jouw project

|
Algemeen

De kunst van het schrijven van een oprecht bericht

|
Algemeen

Hoe verbeter je de toegankelijkheid van je website

|
Algemeen

Verhuizen naar een andere provincie

|
Algemeen
© Copyright Designmarkaz 2024
hello world!

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home2/weblinksnl/designmarkaz.net/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427