Airpods pro of toch een alternatief?

airpod pro

Tegenwoordig zijn de draadloze airpods enorm populair. Een aantal jaar geleden zat dit echter heel anders in elkaar. Toen was er maar weinig keuze en kon je alleen de duurste modellen kopen. Tegenwoordig zit dit anders in elkaar, en zijn er steeds meer budget opties beschikbaar. Dit is dan ook een van de voornaamste redenen waarom tegenwoordig bijna iedereen gebruik maakt van draadloze oortelefoons. Is het nodig om de beste te kopen of kunnen goedkopere ook goed zijn? In deze blog gaan we hier dieper op in en geven we je meer informatie hierover.

De airpods (pro)

Met dit paar draadloze oortelefoons begon het allemaal. Toen Apple deze bluetooth earphones op de markt bracht was er heel veel ophef. Vrijwel de meeste ophef was om de hoge instap prijs voor de earphones. Zo vonden mensen het absurd en niet normaal dat je 200 euro moest neerleggen voor earpods. Al snel volgde er dus een golf van kritiek en sommige mensen gingen zelfs Apple boycotten. Tegenwoordig is dit allemaal nauwelijks zichtbaar en zie je dat vrijwel iedereen gebruik maakt van de airpods. Dat is ook niet vreemd want ze zitten gewoon lekker in je oren, geven goed geluid en zijn heel makkelijk mee te nemen. De bass is ook erg goed wat je meestal niet in standaard oordoppen hebt. Voor de liefhebbers van muziek heeft Apple de airpods pro uitgebracht. Deze airpods zijn nog iets krachtiger en onderscheiden zich van het standaard model door de toevoeging van betere geluidskwaliteit en bass.

Sony WF-1000XM3

Vind je de airpods toch te duur? Dan kun je kiezen om deze earphones aan te schaffen. Deze sony variant beschikt namelijk over een goede geluidskwaliteit, heeft een sterke bass en zit goed en lekker in je oren. Bovendien, kun je ervoor kiezen om de equalizer te gebruiken en daardoor het geluid nog meer naar wens af te stemmen. De oortjes kun je makkelijk bedienen door erop te tikken, en er bestaat nog een optie die 360 graden geluid mogelijk maakt. De prijs van de earphones is iets lager als de airpods en daardoor zijn deze een goed en populair alternatief.

Gerelateerd nieuws  Verschillende Vacature assistent accountant posities: wat ze inhouden en welke het beste bij u past

Xiaomi airdots

Xiaomi is een merk wat zich de afgelopen jaren enorm heeft ontwikkeld. Het merk bestaat al jaren, maar pas sinds eind 2019 is het bekend geworden bij de doorsnee consument. Vanuit verschillende fora werd Xiaomi vroeger de Apple killer genoemd. Of dat ook gaat gebeuren blijft een verassing. Wel heeft Xiaomi beschikking tot de nieuwste technologie voor een hele lage prijs. Zo ook de airdots en airdots pro. Deze earphones beschikken over een prima geluid, terwijl ze super goedkoop zijn. Voor slechts 20 euro heb je al een paar van deze earphones. De geluidskwaliteit is lang niet zo goed als die van de Apple airpods, maar klinkt ook niet hol of vol met ruis zoals bij de aliexpress knock offs wel het geval is.

Hoesjes voor je airpods pro

Conclusie, de airpods pro zijn nog steeds de beste koop. Ze zin wel de duurste uit deze lijsten, maar hebben een geweldige kwaliteit geluid en zijn zeer sterk. Hierdoor gaan ze lang mee en kun je dus extra lang genieten van al je favoriete muziek. Bovendien is er de optie om speciale hoesjes voor je airpods te halen. Airpod pro hoesjes zijn namelijk beschikbaar in verschillende kleuren , waardoor je niet lang hoeft rond te lopen met het standaard witte doosje. Ideaal dus als je houdt van afwisseling en toe bent aan een beetje kleur.

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

|
Algemeen, Gezondheid & Lifestyle

Accentueer je ogen met oogmake-up

|
Algemeen

Op weg naar slimme en duurzame mobiliteit

|
Tech, Travel & Transport

11 Tips voor jouw E-mailmarketing in 2023

|
Bedrijfsleven
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!