Alles over autostore!

24/06/2022
|
98
https://www.elementlogic.nl/

Autostore, wellicht heb je er al een keer van gehoord. Autostore heeft met automatisering te maken. Automatisering van een magazijn om precies te zijn. In deze blog vind je alles over autostore en of jouw magazijn geschikt is voor deze doorslaggevende logistieke innovatie.

Wat is autostore?

Autostore betekend letterlijk geautomatiseerde opslag. Stellingen en rekken beginnen langzamerhand ouderwets en achterhaald te worden. Technologie maak vandaag de dag grotere stappen op het gebied van ontwikkeling dan ooit tevoren. Autostore is hier het levende bewijs van. Autostore is een volledig geautomatiseerd opslagsysteem dat werkt via meerdere kleine robots die opereren in een groot samenhangend geheel. Dit een groot samenhangend geheel drukt zich uit in de vorm van een kubus.

Hoe werkt autostore?

Autostore is zoals zojuist genoemd een kubus die bewoond wordt door meerdere robots die samenwerken om opgeslagen goederen naar werkstations te brengen voor transport of opslag van goederen. Het automatische systeem zorgt ervoor dat producten met veel vraag bovenop komen te liggen. Zo liggen de producten met weinig vraag onderop. Hierdoor hoeven de robots minder ver te graven naar het gewenste product. De robots rijden op rails op de bovenste laag van de zogenaamde kubus.

Gerelateerd nieuws  Je scooterrijbewijs in één keer halen

https://www.elementlogic.nl/

Is elk magazijn geschikt voor autostore?

Ja, bijna elk magazijn is geschikt voor autostore. Het enige dat autostore vereist is dat het magazijn een vlakke ondergrond heeft. Verder kan elk ander magazijn overgaan op het gemak van autostore. Autostore werk snel en efficiënt door de in verhouding kleine ruimte dat het in beslag neemt vergeleken met normale magazijnen die bestaan uit stellingen. Een autostore kan de opslagcapaciteit van een magazijn vaak met twee, drie of soms wel vier keer vergroten! Ook is het makkelijk om elke soort vorm ruimte te gebruiken voor autostore. Zelfs de uiterste hoeken van een warehouse kunnen voorzien worden van autostore door de makkelijk te instaleren rasterbouw. Beschik je over een magazijn en ben je geïnteresseerd in het overstappen naar autostore? Kijk dan op de website: https://www.elementlogic.nl/ om zo snel mogelijk over te stappen naar de efficiëntste manier van opslag. https://www.elementlogic.nl/ was in 2020 de grootste autostore distributeur van de wereld!

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

|
Algemeen, Gezondheid & Lifestyle

Accentueer je ogen met oogmake-up

|
Algemeen

6 tips om je woning te verduurzamen

|
Algemeen, Wonen

5 Praktische tips voor het verkopen van je auto

|
Algemeen
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!