Beauty trends 2021

klantenservice douglas

De grootste beautytrends van 2020 hadden een directe verbinding met je gezondheid. In 2020 was de grootste de beauty trend ‘Less is more’. De belangrijkste stappen hierin waren focus op een gezonde huid door middel van gezonde voeding, sporten, mindset en je sociale leven. Daarnaast werd dit aangevuld met een goede huidverzorging en een natuurlijke make-up look. Deze trend zal in 2021 voortzetten.

Graphic liner

Graphic liner zal een van de top trends worden van 2021, deze zijn al vaak terug te zien op diverse YouTube kanalen en Instagram pagina’s van bekende influencers. Deze liner is geïnspireerd uit de jaren 60 oogmake-up look. Maar vele make-up artiesten en bloggers hebben een eigen draai gegeven aan de Graphic Liner. Waardoor deze liner makkelijker te dragen is in het dagelijkse leven. Deze liner zal gecombineerd worden met een natuurlijke make-up look, waarbij het gaat om een frisse, moderne en minimalistische look.

Skinimalisme

De trend in 2020 ‘less is more’ zal voortzetten in 2021, echter met een kleine twist. Een langdurige huidverzorgingsroutine zal niet meer het belangrijkste zijn, 2021 zal staan voor acceptatie van je eigen natuurlijke huid. In 2021 is het de bedoeling dat je je natuurlijke huid omarmt en make-up zoveel mogelijk probeert te minimaliseren. Huidverzorging zal in 2021 zeker belangrijk zijn, maar dan door middel van relatief weinig producten en een gezonde voeding. Indien je al een bestelling hebt gedaan bijvoorbeeld bij Douglas en wil je weten of jouw producten hiervoor geschikt zijn? Neem dan contact op met klantenservice Douglas.

Gerelateerd nieuws  De meest unieke kerstpakketten

Lip stain

De lip stain trend is in Nederland nog niet heel bekend, echter in ander landen zoals in de US en UK is de trend zeer populair. Lip stain is een langdurige lipkleur die de gehele dag blijft zitten, en is beschikbaar in diverse kleuren en formules. Hierbij kun je kiezen voor een powder lips stain of een liquid lip stain. Liquid lip stains worden tevens ook gebruikt als blush. Zo heeft 1 product meerdere doeleinde. Daarnaast kun je de lip stain ook opbouwen, indien je een natuurlijke make-up look wilt kun door middel van een lip brush de lip stain aanbrengen, waarna je met je vinger de lip stain nog eens uitwrijft. Dit creëert een natuurlijke lipkleur, maar naast de natuurlijke make-up look is er ook een andere trend. Namelijk de bold-lip dit creëer je door meerdere lagen van de lip stain aan te brengen.

Recent

Zo kies je de juiste container voor jouw project

23/07/2024

Van schets tot showroom: het proces achter autodesign

16/07/2024

Kun je rijlessen in een elektrische auto volgen?

04/07/2024

Hoe organiseer je een onvergetelijk jubileum?

28/06/2024

De kunst van het schrijven van een oprecht bericht

25/06/2024

Meer in deze categorie

De meest unieke kerstpakketten

|
Gezondheid & Lifestyle

Onvoldoende borstvoeding? Zo maak je meer melk aan!

|
Gezondheid & Lifestyle

De zorgverzekering en ouderen

|
Financieel, Gezondheid & Lifestyle

Wat te doen met asbest in huis?

|
Gezondheid & Lifestyle, Wonen
© Copyright Designmarkaz 2024
hello world!

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home2/weblinksnl/designmarkaz.net/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427