Blijf altijd up-to-date over Bitcoin

08/02/2021
|
80

Ondertussen is de wereld al een tijdje in de ban van crypto, en dan met name Bitcoin. Veel investeerders zijn dagelijks bezig met het laatste bitcoin nieuws en de prijs van de koers. Het is ook meer dan logisch om die laatste goed in de gaten te houden. De bitcoin koers veranderd namelijk continu, hij is geen dag hetzelfde. Waar de koers een aantal dagen geleden nog tegen de 40.000 dollar aanhinkte, is deze nu weer gezakt naar rond de 33.000. Het is al langer bekend dat de koers van de grootste cryptomunt erg volatiel is. Je doet er als investeerder dus verstandig aan om jezelf up-to-date te houden met het laatste nieuws omtrent bitcoin.

bitcoin nieuws

De toekomst ziet er goed uit

Hoewel de koers weer aan zakken is en deze eigenlijk niet meer boven de 40.000 dollar uitkomt, zijn experts en analisten over het algemeen vrij lyrisch over de toekomst. Je hoort er elke dag wel iets over. Dagelijks zijn er duizenden mensen bezig met het onderzoeken van de koers en het verleden. Op basis van deze onderzoeken worden er voorspellingen gedaan. Een van de laatste voorspellingen is dat de koers van bitcoin binnen nu en 2 maanden de grens van 50.000 dollar kan bereiken. Dit stemt investeerders over het algemeen erg tevreden, maar er is meer. Als je dit al gek vond, dan hou je vast. Er klinken zelfs geruchten dat bitcoin in de toekomst naar de krankzinnige koers van 500.000 of zelfs 600.000 zou kunnen bereiken. Dit zou betekenen dat je met één bitcoin al 2 of 3 huizen zou kunnen kopen.

Gerelateerd nieuws  Wat is een EAN code?

Realiteit of fantasie?

Of dit de realiteit wordt moet natuurlijk nog blijken. In het bitcoin nieuws van tegenwoordig lees je van alles, maar weet dat niemand de toekomst kan voorspellen. Natuurlijk hoop je als investeerder of als fan dat alle voorspellingen uitkomen en je goed geld gaat verdienen met bitcoin, maar juich nog niet te vroeg. Er is nog niks zeker en als je liever geen risico neemt dan is het beter om nu je winst te pakken.

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

De voordelen van het inhuren van een accountant

|
Financieel

Verschillende Vacature assistent accountant posities: wat ze inhouden en welke het beste bij u past

|
Bedrijfsleven, Financieel

Zonnepanelen installeren Amsterdam

|
Algemeen, Bedrijfsleven

Waarom de grafische kaarten nu niet te krijgen zijn

|
Financieel
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!