Buitengesloten, wat nu?

08/03/2022
|
226
Slotenmaker Apeldoorn

Je dag gaat tot nu toe prima. Je bent met het goede been uit bed gestapt en je kop koffie was heerlijk! Op weg naar je werk, een beetje gehaast raap je je werkbenodigdheden bij elkaar en vlieg je de deur uit. Nou sta je voor de auto en realiseert dat je autosleutels nog binnen liggen. Geen probleem, dan ga je toch even terug naar binnen? Of heb je je huissleutel aan dezelfde bos hangen? Vast wel! Dan heb je je zelf buitengesloten. En geloof mij, dat gebeurt zelfs de beste. Maar wat ga je nu doen? Je moet wel op tijd op je werk komen natuurlijk!

 

Een slotenmaker bellen

Ondertussen dat je volledig aan het stressen bent of je wel op tijd gaat komen, moet je eigenijk het hoofd koel houden. Het enige wat je nu nog kunt doen, is het bellen van een slotenmaker. Deze mensen zijn meestal best wel snel bij je deur. Slotenmaker Apeldoorn bijvoorbeeld is er binnen 30 minuten! Je zoekt het nummer op internet op, je belt en legt de situatie rustig uit. Slotenmaker Apeldoorn zal er binnen no-time staan. Meestal komen ze met een busje vol gereedschap, klaar kom jou uit de nood te helpen. Hoe goed voelt dat wel niet, om dat busje je straat in te zien rijden en je weet dat je binnen 10 minuten al weer vertrekken kunt! Slotenmaker Apeldoorn verricht wonderen in het slot en je deur is open. Trek een sprintje naar binnen, grijp die sleutels en zweer jezelf dat je dit nooit meer overkomt(terwijl we allemaal weten dat dit waarschijnlijk nog een paar keer zal gebeuren).

Gerelateerd nieuws  Hoe creëer je een kindvriendelijke tuin?

 

Het zelf oplossen

In plaats van een slotenmaker te bellen, zou je natuurlijk ook zelf wat kunnen fabriceren! Er zijn verschillende trucjes om zelf de deur open te krijgen. Je zou bijvoorbeeld met een bankpasje de deur open kunnen maken(mocht de deur niet op slot zijn). Als eerst duw je het bankpasje onder het slot van de deur. Je schuift het pasje onder een goede hoek tegen het slot aan en beweegt er een beetje mee. Zo zou het pasje naast het slot moeten zitten en schiet de deur vanzelf open. Natuurlijk wat je ook had kunnen doen, om dit allemaal te voorkomen, had je een reserve sleutel kunnen neerleggen bij de buren! Maar dat is dan een lesje voor de volgende keer.

Recent

Groot tekort aan vrachtwagenchauffeurs: hoe komt dat?

19/04/2024

Wat de iPhone ons kan leren over esthetiek en functionaliteit

18/04/2024

Ontdek unieke woningdesigns

16/04/2024

Knutselen met kinderen: De leukste lente ideeën

16/04/2024

Online marketing trends voor 2024

15/04/2024

Meer in deze categorie

Groot tekort aan vrachtwagenchauffeurs: hoe komt dat?

|
Bedrijfsleven

Ontdek unieke woningdesigns

|
Wonen

Online marketing trends voor 2024

|
Bedrijfsleven

Trends in verlichtingsdesign voor 2024

|
Wonen
© Copyright Designmarkaz 2024
hello world!