Cadeautips voor gender reveal party

Gender reveal party cadeau

Iemand die je kent is zwanger, wat leuk! Er is één ding wat anno de 21ste eeuw niet meer kan missen wanneer iemand zwanger is, namelijk een feestje om te kijken wat het geslacht is! Jij zal, net als iedereen, super nieuwsgierig zijn naar het geslacht. Het enige waar je niet onder uit komt is dat je een presentje mee neemt voor de twee gelukkigen, maar wat moet je eigenlijk halen? Om je een beetje te helpen hebben wij een lijst gemaakt over wat je zoal kan mee nemen als gender reveal party cadeau! We hebben in ons achterhoofd gehouden dat je het geslacht nog niet weet, we zijn dus gegaan voor gender neutrale tips. Zo zit je altijd goed! Lees dus vooral even verder als jij wat inspiratie kunnen gebruiken. Allereerst gaan we ietsjes dieper in op gender neutrale cadeautips!

Gender neutraal is altijd goed

Het maakt eigenlijk niet uit of je een gender reveal cadeau haalt of iets leuks voor de kraam, zoals we al zeiden speel je altijd op safe met genderneutraal. Gender neutrale cadeaus doen het gewoon echt altijd goed. Wat betekent gender neutraal eigenlijk? Bij gender neutraal wordt er géén onderscheid gemaakt tussen geslachten bij, in dit geval, je gender reveal party cadeau. Geen Prinsessen jurkjes of race auto’s, gewoon cadeautjes met kleuren die niet geassocieerd worden met een geslacht. Probeer dus kleuren zoals roze of blauw te vermijden, maar dit is niet baanbrekend.  Liever een goed cadeau in het blauw dan een slecht cadeau in het rood! Met de volgende gender reveal cadeaus zit je écht altijd safe: als sokjes, rompertjes, slabbetjes, boekjes of speelgoed. Let wel op, meerdere mensen zullen dit idee hebben.

Gender reveal party cadeau

Pick a team

Wil je iets riskanter zijn en toch iets kiezen voor een specifiek geslacht? Kies dan een team! Denk je dat het een meisje wordt, dan kan je een pakket met roze cadeautjes geven en voor een jongen weer hetzelfde in het blauw. Stiekem is het dan toch net iets spannender wanneer het moment van reveal dichterbij komt. Ben je een big money spender die het kan veroorloven om zowel een gokje te wagen, maar die toch enigszins veilig wil zitten? Bestel dan een gender reveal cadeau in traditionele meisjes kleuren én traditionele jongens kleuren. Verstop één van de twee voor het geval dat je het fout hebt en pak die wanneer het toch het andere geslacht blijkt te zijn!

Een zwangerschapscursus Zuid Limburg

Misschien denk je er zelf niet zo snel bij na, maar een zwangerschapscursus Zuid Limburg is heel leuk om cadeau te doen! Daarnaast is het ook super waardevol voor de toekomstige ouders. Hier zullen ze super dankbaar voor zijn doordat het heel praktisch is. Daarnaast ben je ook nog eens super origineel met je gender reveal party cadeau, wie denkt hier immers aan? Leg wel met een paar man bij elkaar, want een zwangerschapscursus in Zuid Limburg kost geen twee tientjes. De soon-to-be mama zal je hier zeer dankbaar voor zijn. Daarnaast zal de soon-to-be papa je dankbaar zijn omdat zijn lieftallige partner meer rust heeft. Er zijn weinig dingen fijner dan begeleid worden in het krijgen van een misschien wel eerste kindje. Een goede voorbereiding is toch altijd het halve werk!

Gerelateerd nieuws  Western stijl voor kids: cowboylaarsjes aan en hoed op!

Gender reveal party cadeau

Iets voor de ouders

Veel mensen denken dat ze altijd iets moeten halen voor de baby wanneer er een gender reveal party is, maar de ouders kunnen ook wat gebruiken! We zeggen niet dat je persé voor iedereen in de familie een presentje moet halen, maar de ouders kunnen zeker wat liefde gebruiken. Haal je liever niks voor het kind omdat je eerst het geslacht wil afwachten? Kijk dan of je de soon-to-be mama of papa kan verrassen met een kleinigheidje speciaal voor hen. Zo kan je alsnog met een uniek gender reveal cadeau langskomen!

Luiers!

Of soortgelijke producten. Hoewel het niet origineel is, is het oh zo belangrijk. De eerste maanden zullen ze door een legioen aan luiers gaan of andere babyproducten. Dit valt ook meer onder de categorie praktische cadeaus, die we hieronder verder beschrijven. Ondanks dat vinden we het belangrijk om dit soort producten even apart te benoemen als mogelijk gender reveal party cadeau. Van babyvoeding tot pampers, eigenlijk kan je er niet genoeg van hebben wanneer je een kleintje op deze wereld zet. Baby’s zijn super schattig, maar mijn god wat gaan ze hard door deze dingen heen.

Praktische cadeaus doen het altijd goed

Het is dan misschien wel leuker om een schattige teddybeer cadeau te doen, maar daar worden ze vast al mee overspoeld. Dit valt weer onder de eerdere gender reveal party cadeau noemer van ‘veilig maar niet baanbrekend’. Geef ze liever iets waar ze ook echt iets aan hebben, zoals een badspullen- of een borstvoedingsoverlevingspakket. Heb je echt geen idee, dan is een cadeaubon ook áltijd goed! Ben je na de geboorte ook uitgenodigd om een kijkje te komen nemen? We hebben ook een artikel geschreven over alles wat je moet weten wanneer je op kraamvisite gaat! Zo ben jij op elke gelegenheid voorbereid via Designmarkaz!

Recent

Groot tekort aan vrachtwagenchauffeurs: hoe komt dat?

19/04/2024

Wat de iPhone ons kan leren over esthetiek en functionaliteit

18/04/2024

Ontdek unieke woningdesigns

16/04/2024

Knutselen met kinderen: De leukste lente ideeën

16/04/2024

Online marketing trends voor 2024

15/04/2024

Meer in deze categorie

De zorgverzekering en ouderen

|
Financieel, Gezondheid & Lifestyle

Wat te doen met asbest in huis?

|
Gezondheid & Lifestyle, Wonen

De veelzijdige redenen waarom we naar de kapper gaan

|
Gezondheid & Lifestyle

De verschillende scootmobiel uitgelegd

|
Gezondheid & Lifestyle, Travel & Transport
© Copyright Designmarkaz 2024
hello world!