De voordelen van Tijdregistratiesystemen.

24/09/2020
|
74

In mei van 2019 maakte de Europese unie het verplicht om je de gewerkte uren te bereken. Naast dat het verplicht is komen er ook een hoop voordelen bij met het bijhouden van je werkuren. Benieuwd naar hoe jij een urenregistratiesysteem kunt gebruiken kunt gebruiken en wat de voordelen zijn? Lees dan vooral verder.

 

Makkelijk uren bijhouden

Veel bedrijven gebruiken nog methodes zoals een prikbord of zelfs iemand die is ingehuurd om de gewerkte uren van iedereen bij te houden en handmatig in Excel in te voeren. Tegenwoordig zijn er echter beter manieren om dit te doen. Neem bijvoorbeeld de app van Keeping om je uren te berekenen. De app werkt op je computer en mobiele telefoon. Als je begint met werken hoef je alleen aan te geven voor welk project het is en de timer starten als je begint en stoppen als je klaar bent. Zo kun je zelfs als je niet in een bureau precies bijhouden hoeveel tijd je werknemers besteden aan verschillende projecten. De applicatie zet automatisch deze gewerkte uren in het systeem waar jij als werkgever veel verschillende statistieken kunt inzien.

Gerelateerd nieuws  Een animatiefilm maken

 

Verhoog je omzet

Nu heb je al de gegevens waar je medewerkers hun tijd aan besteden maar hoe kun je deze gebruiken om je omzet te verhogen? Het is makkelijker als je zou denken. Ten eerste kun je nu makkelijker aan de belastingdienst de gewerkte uren doorgeven, dit levert je vaak al een smak geld op. Verder kun je ook gaan kijken waar precies je medewerkers hun tijd aan besteden en hoe veel. Zo kun je per project dat je hebt lopen precies zien of je je klanten wel goed factureert. Door beter aan te kunnen geven precies hoeveel uren je aan hun hebt besteed kan de klant ook niet klagen dat de rekening te hoog is. Ook kun je projecten waar veel tijd in wordt gestopt laten liggen terwijl je de projecten die juist veel geld opleveren voor weinig werk prioriteit kan geven.

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

11 Tips voor jouw E-mailmarketing in 2023

|
Bedrijfsleven

Het belang van een sterke positie in de markt

|
Bedrijfsleven

Waarom reviews lezen handig kan zijn voordat je een aankoop doet?

|
Algemeen, Bedrijfsleven

HR- recruitment trends van 2023

|
Bedrijfsleven
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!