Een K9 tuig, wat is het?

01/11/2020
|
60
k9 tuig

Het K9 tuig heeft een speciaal ontwerp waardoor u uw hond beter onder controle kunt houden. Deze harnassen zijn een alternatief voor halsbanden en andere soorten hondentuigen. Met een traditionele halsband zal uw hond druk op zijn nek voelen wanneer hij begint te trekken. Bij gebruik van het K9 tuig wordt de druk over de borst verdeeld. Bij de K9 staat draagcomfort hoog in het vaandel. Zo kunt u met behulp van riemen en gespen het tuig aanpassen aan uw hond. Deze wordt volgens ergonomische principes om het lichaam van de hond gevormd, waardoor deze zeer comfortabel aanvoelt. Het materiaal van het hondentuig is ademend en huidvriendelijk.

Het K9-model is ook voorzien van enkele innovatieve details, zoals een handvat, reflecterende strepen, een roestvrijstalen ring die kan worden vastgemaakt aan de riem en soms ook nog een zaklamphouder. Het harnas is gemaakt van krasbestendig en waterdicht materiaal met een goede luchtdoorlatendheid. Het K9 hondentuigje staat ook bekend om zijn duurzaamheid en hoge kwaliteit. Deze is in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Hierdoor kun je de hond perfect matchen met wat jij voor ogen hebt. U kunt ook uw eigen persoonlijke tekst toevoegen.

Gerelateerd nieuws  Tips voor het maken van een bedrukte doos op maat

k9 tuig

Welke soorten K9 tuigen zijn er?

Er zijn 3 soorten K9 hondentuigen op de markt. K9 powertuig, K9 IDC powertuig en K9 IDC riemtuig. De powertuigen zijn voorzien van een afdekking en het IDC-model is een verbeterde versie van het conventionele model. De afdekking/ deken is licht hellend, zodat de bedekking beter op de borst komt te liggen. Beide modellen zijn echter erg betrouwbaar. Het IDC-riemtuig bestaat alleen uit gordels, er is dus geen bedekking. Het riemtuig zelf is eenvoudiger dan het powertuig. Sommige mensen kiezen ervoor om een ​​riemtuig te gebruiken als het warm weer is of als de hond vaak het water in gaat. Het riemtuig is goedkoper dan het powertuig.

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

|
Algemeen, Gezondheid & Lifestyle

Accentueer je ogen met oogmake-up

|
Algemeen

6 tips om je woning te verduurzamen

|
Algemeen, Wonen

5 Praktische tips voor het verkopen van je auto

|
Algemeen
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!