Een kleurtje krijgen in de winter

natuurlijke zelfbruiner

Een kleurtje krijgen in de zomer is al niet voor iedereen even makkelijk, laat staan in de winter. Het is simpelweg zo dat niet iedereen dezelfde hoeveelheid pigment aan kan maken met hun huid, waardoor de één zo wit als een melkfles blijft of zo rood als een kreeft wordt. Sommige mensen die wel goed bruinen zweren jarenlang bij de zonnebank, maar dit lijkt toch steeds minder een aantrekkelijke optie. De verhalen stromen binnen over hoe slecht dit voor je zou zijn, maar even snel op en neer naar een warm land is ook niet echt een optie. Wat kun je dan wel nog doen?

Gewoon naar buiten

Als je één van die mensen bent die een kleurtje hebben linkt aan gezond zijn, dan ben je eigenlijk niet op zoek naar een kleurtje, maar gewoon naar een gezond lichaam. Hiervoor is het goed om ook als het koud is gewoon naar buiten te gaan. Ga lopen, hardlopen, fietsen, touwtjespringen, wat je maar wilt. Zolang je buiten bent en beweegt en dat elke dag minimaal even doet, zul je al snel een stuk gezonder zijn. Hoewel de zonnestralen een stuk zwakker zijn buiten het zomerse seizoen om, zijn het wel nog steeds zonnestralen. Dat betekent ook iets van vitamine D. Ook zal de zuurstof en het feit dat je iets doet om je conditie omhoog te houden goed helpen.

Gerelateerd nieuws  Je eigen uitvaart voorbereiden wordt steeds populairder

natuurlijke zelfbruiner

Natuurlijke zelfbruiner

Niet op zoek naar een gezond lichaam, maar wil je gewoon echt een kleurtje omdat jij je daar fijner bij voelt? Gebruik dan niet zomaar een product. Niet alleen kan het ontzettend fout gaan zodat je met een oranje hoofd door de supermarkt moet, ook is er twijfel over de invloed op je gezondheid van sommige bruinings-producten. Een natuurlijke zelfbruiner is dan al beter, al helemaal vergeleken met een spray-on tan. Een natuurlijke zelfbruiner is, zoals het woord al aangeeft, een zelfbruiner die niet uit voornamelijk rotzooi bestaat. Let wel op, sommige zelfbruiners hebben niet altijd het gewenste effect als je vanuit jezelf ook al nooit een kleurtje aan kunt maken. Er is dus een kans dat, wanneer je van jezelf een melkfles bent, je met een natuurlijke zelfbruiner alleen niet opeens eruit ziet alsof je altijd op vakantie bent.

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

|
Gezondheid & Lifestyle, Vrije Tijd

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

|
Algemeen, Gezondheid & Lifestyle

De beste manieren om uw woning te verduurzamen

|
Gezondheid & Lifestyle, Wonen

De ultieme zoektocht naar de beste vibrator: een vibrerende reis naar extase!

|
Gezondheid & Lifestyle
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!