Een weekendje naar het Zuiden

01/03/2020
|
49
maas

Door de coronamaatregelen gaan veel mensen niet meer op vakantie dit jaar. Ze gaan misschien ook niet uit angst voor het virus of uit angst om vast te zitten in een vreemd land. Als alternatief kiezen veel mensen voor een vakantie in eigen land. Dit kan je doen door te gaan naar een grote stad zoals Amsterdam of Zeeland, maar toch gaan veel mensen op vakantie voor hun rust. Dit vind je echter niet in een stad zoals Amsterdam. Daardoor kiezen veel mensen voor een vakantie in eigen land en dan in het zuiden van het land zoals in Limburg. In het zuiden is het lekker landelijk en rustig. Het ligt er natuurlijk wel aan naar welke plek je gaat, maar binnen een half uur rijden kan je ook zo een stad in.

Activiteiten in het zuiden

Tijdens je vakantie wil je wel uitrusten, maar het is ook leuk om eens iets te doen of ergens heen te gaan. Heb je geen auto? Je kunt makkelijk een auto huren in Echt om zo het mooie van Limburg ontdekken. Als je richting het heuvelland gaat kun je mooie wandelingen maken met een adembenemend uitzicht. Tijdens het wandelen kunt u ook ergens even stoppen voor een drankje of om te lunchen. Je kunt gaan indoor skiën bij SnowWorld in Landgraaf of met een bootje over de Maas varen in Maastricht. Als het echt warm is kun je gaan zwemmen bij Fun Beach in Panheel. Dit is een soort plas en er staan ook luchtkussens in het water. Erg leuk voor kinderen!

Gerelateerd nieuws  Activiteiten om ultiem te genieten in de natuur

Maastricht

Maastricht de hoofdstad van Limburg. Het is een mooie stad waar veel te ontdekken valt. Je kunt er lekker shoppen of een hapje eten. Ook valt er veel te verkennen zoals de Bisschopsmolen, Het Vrijthof, Boekhandel Dominicanen en het Bonnefantenmuseum. Verder is er nog veel meer te doen in Maastricht. Gezellig een wandeling langs de Maas maken of door de binnenstad van Maastricht. Het kan er allemaal en het is zeker eens de moeite waard om erheen te gaan.

maas

 

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

|
Gezondheid & Lifestyle, Vrije Tijd

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

|
Vrije Tijd

Activiteiten om ultiem te genieten in de natuur

|
Gezondheid & Lifestyle, Vrije Tijd

Een eigen voetbalshirt ontwerpen

|
Bedrijfsleven, Vrije Tijd
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!