Eerste hulp bij de aanschaf van een bh

05/03/2021
|
43
Marie Jo bh

De perfecte bh vinden… Een lastige opgave, maar zeker niet onmogelijk. In de wereld van de bh’s zijn er zó veel opties, dat er altijd wel iets voor je te vinden is. Of je nou voor een kwalitatieve Marie Jo bh gaat of voor een sport-bh van de Decathlon, er is altijd wel een bh te vinden die past bij jouw wensen. In deze blog vertellen we je waar je op moet letten bij de aanschaf van een bh. Of dit nou een Marie Jo bh is of iets anders, deze zaken zijn belangrijk.

Maat

Uit onderzoek is gebleken dat 80% (!) van de vrouwen de verkeerde bh maat draagt. Eerlijk is eerlijk, exact de juiste cupmaat vinden is lastig maar dit zijn wel heel veel vrouwen die de verkeerde maat dragen. Als jij door deze informatie begint te twijfelen of je tot de kleine groep behoort die wél de juiste maat draagt, kun je het beste naar een lingeriewinkel gaan om je te laten adviseren. In een lingeriewinkel werken professionals die jouw kundig maatadvies kunnen geven. Weten welke maat je hebt is de eerste stap in de zoektocht naar een perfecte bh.

Gerelateerd nieuws  De parel van het Caribische gebied

Bh band

Als je 2 vingers tussen de band op je rug kan doen, is de band in principe goed. Natuurlijk is het belangrijkste dat hij lekker zit. Als de band te strak in je rug zit, is een maatje groter een goed idee.

Bandjes op de schouder

Het is vanzelfsprekend dat de schouderbandjes niet te los, maar ook zeker niet te strak moeten zitten. Bij de meeste bh’s kun je de schouderbandjes verstellen zodat je zelf kan voelen hoe ze het beste zitten.

Van Marie Jo bh tot H&M

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel merken die bh’s verkopen. De ene biedt een kwalitatief hoog assortiment aan, zoals Marie Jo bh terwijl de ander juist basic bh’s voor iedere portemonnee aanbiedt. Het mooie hiervan is dat je als vrouw kunt kiezen of je voor een kwalitatieve Marie Jo bh gaat of toch voor een goedkopere bh van de H&M. Door de diversiteit is er voor iedere leeftijd en voor ieder figuur een bh te vinden. Zo kan iedere vrouw zelfverzekerd een bh dragen!

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

|
Gezondheid & Lifestyle, Vrije Tijd

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

|
Vrije Tijd

Activiteiten om ultiem te genieten in de natuur

|
Gezondheid & Lifestyle, Vrije Tijd

Een eigen voetbalshirt ontwerpen

|
Bedrijfsleven, Vrije Tijd
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!