Energie besparen voor een duurzame wereld

eneco klantendienst

Heel Eneco wil in 2035 klimaatneutraal zijn, niet alleen met 100 procent groene stroom, maar ook met duurzame warmte. Eneco bestaat sinds 1995 en werd in Nederland opgericht. Eneco staat voor energie en communicatie. Het bedrijf is sinds 2003 ook actief in België. Eneco produceerde en leverde alleen voor organisaties. Sinds 2011 zijn ze ook leverancier voor particulieren. Eneco heeft in totaal 2,1 miljoen klanten. Door de overname van de retailactiviteiten van Eni komen daar nog eens 700.000 klanten bij. Het bedrijf probeert ervoor te zorgen dat alles bij de Eneco klantendienst vlekkeloos verloopt.

Besparen op stroom

Wist u dat verlichting in veel huizen de grootste stroomverbruiker is? Bespaar tientallen euro’s per jaar op stroom door uw gloeilampen in huis te vervangen door energiezuinige ledlampen.

Met zonnepanelen op uw eigen dak, bent u duurzaam bezig en bespaard u geld. Zonnepanelen zijn de afgelopen jaren steeds goedkoper geworden. Tien zonnepanelen kosten op dit moment 5000 euro, maar na het terugvragen van de btw bij de belasting, kost het nog maar 4200 euro. Dat is toch zeker de moeite waard. Het geld wat u investeert in zonnepanelen haalt u er na 7 jaar weer uit. Na deze 7 jaar kunt u in principe gebruik maken van gratis stroom. Het zonlicht wat op de zonnepanelen valt, wekt elektrische gelijkspanning om. Een omvormer zet de gelijkstroom om in wisselstroom. Voor advies kunt u bellen naar de Eneco klantendienst.

Gerelateerd nieuws  Is een koffie abonnement iets voor jou?

eneco klantendienst

Isoleren

Maar liefst twee van de drie woningen in Nederland hebben geen goede isolatie. Dit is erg jammer een goede isolatie zorgt namelijk voor minder kou en tocht, een lagere energierekening en minder CO2-uitstoot. De warmte in een huis gaat vooral verloren via het dak, de muren, ramen en vloeren. Als u geen twee linkerhanden heeft, kunt u sommige isolatieklussen zelf doen. Als u ervoor kiest om uw huis te isoleren. Kijk dan naar de subsidies en leningen die beschikbaar zijn. De isolatiesubsidie is van toepassing als u twee isolatiemaatregelen combineert. Als u tegen gunstigste voorwaarden geld wilt lenen voor duurzame oplossingen dan kunt u dit doen met de Energiebespaarlening. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan gerust contact op met de Eneco klantendienst.

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

|
Gezondheid & Lifestyle, Vrije Tijd

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

|
Algemeen, Gezondheid & Lifestyle

De beste manieren om uw woning te verduurzamen

|
Gezondheid & Lifestyle, Wonen

De ultieme zoektocht naar de beste vibrator: een vibrerende reis naar extase!

|
Gezondheid & Lifestyle
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!