Geef je huis een frisse look

20/09/2021
|
58
Boonstoppel verf

Als je al een lange tijd in een huis woont is het wel eens tijd voor wat verandering. Soms ben je de omgeving zat en wil je wel eens wat nieuws. Je kunt verschillende dingen in huis aanpassen zonder dat je het gehele huis hoeft te verbouwen. Door sommige kleine dingen te veranderen krijgt je huis al een hele nieuwe frisse look, en het uitvoeren van de aanpassingen is ook nog eens leuk! Er zijn verschillende manieren om te zorgen voor die frisse look.

Begin bij de basis

Wat de meeste sfeer in huis brengt zijn de muren. Je hebt meestal al een langere tijd dezelfde kleur op de muur. Kies ervoor om je muren een nieuwe kleur te geven voor een frisse look. Dit kan je natuurlijk doen door de muren te verven of door een leuk behang te kiezen. De kleur van de muren is vaan toonaangevend voor de rest van de aankleding van het huis. Kies dan ook goed welke kleur je wilt hebben op de muur. Ook zit er verschil in verf, de meeste muurverf is mat maar kijk ook eens naar een verf met een glans erin. De verf van Boonstoppel verf is erg goed hiervoor en de opties zijn eindeloos. Ook het kiezen van een behang met een mooie print is natuurlijk een optie. Geef de muren een andere kleur en zo krijg je een hele andere sfeer in huis.

Gerelateerd nieuws  Tips voor een warme winter, zonder extreme stookkosten

Even wat anders

Sommige meubels staan al lang in huis, maar ze zijn nog goed en ze kunnen nog lang mee. Als er bijvoorbeeld een grote kast staat kan je deze een nieuwe look geven. Schuur de kast op en verf hem in een andere kleur, zo geef je een ouder meubel een compleet nieuwe look. Je kan ook nog de handvaten vervangen voor een leuk nieuw detail. De kast heeft een nieuwe kleur en zo geeft dit ook een frisse look aan de rest van het huis.

De kleinere details

Je kunt natuurlijk een huis altijd opleuken door gebruik te maken van accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een nieuwe vaas op tafel met mooie gedroogde pluimen, nieuwe kaarsen op tafel, een mooi tafelboek of een nieuwe lamp. Andere kleinere voorwerpen kunnen ervoor zorgen dat je oude tafel er ineens heel anders uit ziet, zo blaas je weer nieuw leven in je oude meubels en geef je een nieuwe sfeer aan je huis.

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

|
Wonen

De beste manieren om uw woning te verduurzamen

|
Gezondheid & Lifestyle, Wonen

Zo geef je je huis een warme look

|
Wonen

6 tips om je woning te verduurzamen

|
Algemeen, Wonen
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!