Hoe geef je het beste tuinfeestje

20/09/2020
|
66
pool party

Als mensen de hele winter hebben binnen gezeten dan is een tuinfeestje in de lente wel echt iets waar ze naar uit kijken. Wie wil nou niet tot laat s ’avonds met familie of vrienden in je tuin zitten heb je tips nodig om het beste tuinfeestje te geven dan ben je hier op de juiste plek.

Zorg dat het netjes is

Het eerste aanspreekpunt voor ieder tuinfeestje moet zijn om ervoor te zorgen dat je tuin schoon en netjes is; verwijderd dode hoofden uit alle bloemen, maai het gazon in nette strepen, verstop het speelgoed of tuingereedschap.

Door jezelf een schone lei te geven om te decoreren maak je het jezelf erg makkelijker, en niemand die tijdens het feestje perongeluk op een hark stapt is natuurlijk ook een plus.\

Zorg voor voldoende zitplaatsen

Bereken het aantal gasten dat je verwacht en zorg ervoor dat er voldoende zitplaatsen zijn.

Als het een overdag feest is kun je kleinere zithoeken overal plaatsen omdat mensen eerder geneigd zijn om rond te lopen. Zorg savonds voor een grote eettafel.

Gerelateerd nieuws  Kamperen bij slecht weer? Geen probleem!

De aankoop van nieuwe tuinstoelen kan duur zijn, dus overweeg het kopen van een aantal stapelende krukken van IKEA die gemakkelijk op te slaan zijn wanneer niet in gebruik. Je kunt ook creatief denken en een informele zithoek van oude houten pallets en grote vloerkussens maken.

Versla de hitte

Het verstrekken van een schaduwrijke ruimte is de sleutel als de weersvoorspelling is ingesteld op warm en zonnig. Een grote parasol boven een tafel zal schaduw geven tijdens het eten en drinken, maar overweeg ook waar je gasten zitten.

Waarom niet gebruik maken van een groot laken of een zeil om boven de patio of een deel van het gazon een tent te maken?

Een andere goede tip is als je in bezit bent van een zwembad inbouw om er een pool feestje van te maken. Als mensen het te warm hebben kunnen ze altijd even afkoelen met een frisse duik. Zorg wel voor voldoende handdoeken.

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

Op weg naar slimme en duurzame mobiliteit

|
Tech, Travel & Transport

Waarom opvulmateriaal gebruiken?

|
Travel & Transport

Elektrische fiets? GPS-tracker!

|
Tech, Travel & Transport

Scooter kopen tips

|
Travel & Transport
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!