Hoe geef je het beste tuinfeestje

20/09/2020
|
270
pool party

Als mensen de hele winter hebben binnen gezeten dan is een tuinfeestje in de lente wel echt iets waar ze naar uit kijken. Wie wil nou niet tot laat s ’avonds met familie of vrienden in je tuin zitten heb je tips nodig om het beste tuinfeestje te geven dan ben je hier op de juiste plek.

Zorg dat het netjes is

Het eerste aanspreekpunt voor ieder tuinfeestje moet zijn om ervoor te zorgen dat je tuin schoon en netjes is; verwijderd dode hoofden uit alle bloemen, maai het gazon in nette strepen, verstop het speelgoed of tuingereedschap.

Door jezelf een schone lei te geven om te decoreren maak je het jezelf erg makkelijker, en niemand die tijdens het feestje perongeluk op een hark stapt is natuurlijk ook een plus.\

Zorg voor voldoende zitplaatsen

Bereken het aantal gasten dat je verwacht en zorg ervoor dat er voldoende zitplaatsen zijn.

Als het een overdag feest is kun je kleinere zithoeken overal plaatsen omdat mensen eerder geneigd zijn om rond te lopen. Zorg savonds voor een grote eettafel.

Gerelateerd nieuws  Bereid je voor op je rijexamen met driving school Breda

De aankoop van nieuwe tuinstoelen kan duur zijn, dus overweeg het kopen van een aantal stapelende krukken van IKEA die gemakkelijk op te slaan zijn wanneer niet in gebruik. Je kunt ook creatief denken en een informele zithoek van oude houten pallets en grote vloerkussens maken.

Versla de hitte

Het verstrekken van een schaduwrijke ruimte is de sleutel als de weersvoorspelling is ingesteld op warm en zonnig. Een grote parasol boven een tafel zal schaduw geven tijdens het eten en drinken, maar overweeg ook waar je gasten zitten.

Waarom niet gebruik maken van een groot laken of een zeil om boven de patio of een deel van het gazon een tent te maken?

Een andere goede tip is als je in bezit bent van een zwembad inbouw om er een pool feestje van te maken. Als mensen het te warm hebben kunnen ze altijd even afkoelen met een frisse duik. Zorg wel voor voldoende handdoeken.

Recent

Zo kies je de juiste container voor jouw project

23/07/2024

Van schets tot showroom: het proces achter autodesign

16/07/2024

Kun je rijlessen in een elektrische auto volgen?

04/07/2024

Hoe organiseer je een onvergetelijk jubileum?

28/06/2024

De kunst van het schrijven van een oprecht bericht

25/06/2024

Meer in deze categorie

Kun je rijlessen in een elektrische auto volgen?

|
Travel & Transport

De verschillende scootmobiel uitgelegd

|
Gezondheid & Lifestyle, Travel & Transport

Kunst met containers

|
Travel & Transport

Op weg naar slimme en duurzame mobiliteit

|
Tech, Travel & Transport
© Copyright Designmarkaz 2024
hello world!

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home2/weblinksnl/designmarkaz.net/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427