Hoe komen inbrekers binnen?

22/05/2020
|
130
Slotenmaker

Tegenwoordig vinden inbrekers genoeg manieren om je huis binnen te komen. Er zijn verschillende manieren hoe ze binnen komen zoals Gaatjesboor methode: als u uw sleutels in het slot heeft laten zitten, kunnen inbrekers een gat boren onder het slot. Door middel van een hulpstuk wordt de sleutel omgedraaid die bewoners in het slot hebben laten zitten. Om dit te voorkomen dient u natuurlijk niet te vergeten sleutels uit het slot te halen. Bulgaars methode: de deurplaat wordt losgeschroefd en vervolgens wordt het gehele cilinderslot dat onder de deurplaat uit de deur steekt eraf getrokken. Om dit te voorkomen kunt u een verzonken cilinderslot aanschaffen. Hengelen: met een stuk ijzer door de brievenbus wordt geprobeerd de deurklink naar beneden te trekken. Dit kunt u eenvoudig voorkomen door altijd de deur op slot te draaien. Wanneer je slotenspecialist Limburg laat komen kun je voor een veiliger slot kiezen. Ook kunt u ervoor kiezen om een aparte brievenbus te plaatsen aan de buitenkant van uw woning. Het is erg dat het nog gebeurt tegenwoordig.

Slotenmaker

Tips tegen inbrekers

We kennen allemaal de reclame “licht aan, raam dicht en deur op slot” wel. Veel mensen beseffen nog niet dat dit echt een oplossing kan zijn. Wanneer je licht aan hebt lijkt het alsof iemand thuis is, hierdoor denken inbrekers ook dat iemand thuis is. Het raam altijd dicht maken, ook al ben je maar 2 minuten weg altijd het raam dicht maken. Het is heel makkelijk voor een inbreker om via een openstaande raam binnen te komen. En als laatst de deur op slot. Je deur dicht trekken is niet genoeg ook al kun je hem van buiten niet met een klink of draaiknop open maken. Zoals hierboven beschreven zijn er genoeg manieren hoe ze je deur binnen een paar seconden open krijgen als hij niet is afgesloten.

Gerelateerd nieuws  Mijn slot is opengebroken, wat moet ik doen?

 

Inbrekers in Stein

Het aantal inbraken in Stein is fors gedaald dit jaar. In 2019 waren er 15 inbraken gepleegd, in 2020 tot nu toe pas vier. De buurtbewoners denken dat dit door hun nieuwe sloten op de deuren kan komen. Een slotenmaker in Stein heeft veel deuren voorzien van een extra beveiligend slot.

Recent

Groot tekort aan vrachtwagenchauffeurs: hoe komt dat?

19/04/2024

Wat de iPhone ons kan leren over esthetiek en functionaliteit

18/04/2024

Ontdek unieke woningdesigns

16/04/2024

Knutselen met kinderen: De leukste lente ideeën

16/04/2024

Online marketing trends voor 2024

15/04/2024

Meer in deze categorie

Ontdek unieke woningdesigns

|
Wonen

Trends in verlichtingsdesign voor 2024

|
Wonen

Zitten in stijl

|
Wonen

Wat woningkrapte voor jou betekent

|
Wonen
© Copyright Designmarkaz 2024
hello world!