Hoe scoor je hoger in Google?

19/10/2021
|
199
Hoger in Google

Als je een website hebt wil je natuurlijk zo hoog mogelijk scoren in Google, maar dit kan soms nog lastig. Er zijn tegenwoordig zoveel websites en iedereen wilt in de top 10 van Google belanden. Toch is het niet heel moeilijk om hoog in Google te komen met je eigen merknaam. Dit wilt niet zeggen dat je je doelen hebt bereikt. Het blijft namelijk belangrijk dat je meer bezoekers blijft trekken.

Backlinks

Backlinks zijn linkjes die via een andere website weer leiden naar die van jou. Ze kunnen een groot effect hebben op het hoger scoren in Google, vooral als deze websites veel verkeer ontvangen. Een effectieve manier om een URL op een andere website te krijgen is via blogs die geplaatst worden op andere websites. Google ziet op deze manier een organische en geloofwaardige manier waarop een URL is verschenen op een externe site. Ook kijkt Google naar de kwaliteit en relevantie van de backlink. Dit is dus een belangrijke manier op hoger in Google te scoren.

Hoger in Google

Mobiele website

Google geeft altijd voorrang aan websites die ook een mobiele versie hebben. Daarom moet je ervoor zorgen dat je website dus mobielvriendelijk en snel is. Mensen zoeken tegenwoordig namelijk sneller iets op via hun telefoon in plaats van een computer. Bedrijven moeten daarom ook SEO-vriendelijke mobiele websites ontwerpen met zoekopdrachten die eerst geoptimaliseerd zijn voor de mobiel.

Gerelateerd nieuws  Verschillende Vacature assistent accountant posities: wat ze inhouden en welke het beste bij u past

Zoekwoorden

Zoekwoorden zijn erg belangrijk om hoger in Google te komen. Het is ook belangrijk dat hier een goede variatie in is. Natuurlijk is het verleidelijk om alleen maar hetzelfde zoekwoord te gebruiken en zo hoger in Google te komen. Wat je moet weten is dat Google de websites die dit doen straft. Gebruik daarom variatie zo kun je makkelijker hoger scoren in Google.

Snelle toegang voor belangrijke informatie

Als je hoger in Google wilt scoren is het van belang dat je klanten snelle toegang hebben tot de belangrijke informatie. Deze informatie kan zijn je aanbod, prijzen en je contactinformatie. Klanten verliezen namelijk snel interesse als het allemaal niet makkelijk te vinden in op je website.

Ben je nieuwsgierig naar meer tips and tricks? Bekijk dan onze gids voor digitaal ontwerpen.

Recent

Groot tekort aan vrachtwagenchauffeurs: hoe komt dat?

19/04/2024

Wat de iPhone ons kan leren over esthetiek en functionaliteit

18/04/2024

Ontdek unieke woningdesigns

16/04/2024

Knutselen met kinderen: De leukste lente ideeën

16/04/2024

Online marketing trends voor 2024

15/04/2024

Meer in deze categorie

Groot tekort aan vrachtwagenchauffeurs: hoe komt dat?

|
Bedrijfsleven

Online marketing trends voor 2024

|
Bedrijfsleven

Goede Call to Actions voor je website

|
Bedrijfsleven

Trends in logo-ontwerp: wat maakt een logo effectief?  

|
Bedrijfsleven
© Copyright Designmarkaz 2024
hello world!