Hoe werkt een Silent disco?

20/05/2021
|
42
Silentdisco huren

We zien ze steeds vaker voorbij komen: Silent disco’s. Juist in de tijd van de huidige pandemie zijn er steeds meer mensen die voor thuis een silentdisco huren. Daarvoor zagen we het al steeds vaker voorbij komen bij verschillende cafe’s of festivals. Bij een silent disco krijgt u bij binnenkomst een koptelefoon waar u muziek doorheen hoort. Iedereen met een koptelefoon kan dezelfde muziek horen. Een silent disco is dan ook ontzettend leuk én populair! Maar voor vele blijft de vraag hoe werkt een silent disco nu? Wij zijn op onderzoek gegaan voor u en hebben alle antwoorden in deze blog verwerkt!

 

De werking van een silent disco

Zoals bekend krijgt u dus een koptelefoon. De koptelefoon heeft 2 knoppen en één draaiwiel. De knoppen zijn voor het veranderen van de zender die u ontvangt en het aan en uit zetten van de koptelefoon. Het draaiwiel op de koptelefoon is bedoeld om de volume te regelen. Dit kunt u zelf doen. Een opgeladen koptelefoon kan ongeveer 8 uur lang mee. De koptelefoons kunnen elk 3 zenders ontvangen. Voor elke zender dient een aparte zender gehuurd te worden. Bij de meeste silent disco’s zit er één zender inbegrepen in uw pakket. Voor extra zenders kunt u vaak een of meerdere zender bij huren. Een silentdisco huren werd vooral tijdens de corona uitbraak erg populair. Op deze manier kon men toch genieten van een feestje zonder geluidsoverlast te creëren. Dit zorgde er ook voor dat er minder kans was op meldingen naar de politie of de politie aan uw deur omdat zij het geluid hebben gehoord.

Gerelateerd nieuws  City Trip naar Berlijn?

 

Houd uw coronaparty thuis

Bent u al voor de tweede keer jarig tijdens de huidige pandemie? Houd dan uw corona party thuis! Online kunt u gemakkelijk een silentdisco huren. Vaak bieden verhuurders verschillende pakketten met aangepaste prijzen aan. Zo kunt u een groot pakket kopen met 10 koptelefoons en 2 zenders, maar ook een klein pakket die in totaal 6 koptelefoons heeft. Dit hangt natuurlijk af van de grootte van uw feest. Wij wensen u alvast veel plezier met uw toekomstige ervaring met een silentdisco huren!

 

Silentdisco huren

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

|
Gezondheid & Lifestyle, Vrije Tijd

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

|
Vrije Tijd

Activiteiten om ultiem te genieten in de natuur

|
Gezondheid & Lifestyle, Vrije Tijd

Een eigen voetbalshirt ontwerpen

|
Bedrijfsleven, Vrije Tijd
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!