IPhone repareren of een nieuwe kopen?

03/11/2021
|
49
iphone 11 scherm reparatie

Een ongeluk zit in een klein hoekje en het kan zo voorkomen dat je nieuwe iPhone kapot gaat. Hartstikke vervelend natuurlijk. Maar het kan gebeuren. De vraag is alleen of je dan een nieuwe telefoon gaat kopen of toch liever de kapotte iPhone gaat repareren. Dit hangt natuurlijk van de schade van de telefoon af en of de telefoon nog wel naar behoren werkt. Ook kunnen de kosten een rol spelen bij het maken van de keuze. Als je een iPhone 11 scherm reparatie nodig hebt dan kan je voorstellen dat het al een stuk duurder is dan waterschade.

Kleine reparatie?

De overweging om een iPhone te repareren kan te maken hebben met de grootte van de reparatie. Heb je een kleine barst in je scherm dan is het misschien niet nodig om een hele scherm reparatie uit te voeren. Is je hele scherm kapot en kan je niet meer goed de apps zien dan is het aan te raden om je scherm te vervangen. De kosten voor het vervangen van een beeldscherm kunnen bij een iPhone al snel oplopen tot € 200,-. Dit heeft te maken met de versie van de telefoon. Een andere vervelende schade kan waterschade zijn. Je weet bij vochtschade nooit zeker of je telefoon te repareren valt. Bekijk daarom eerst zelf een aantal tips over hoe je eventueel de vocht uit de telefoon kan halen.

Gerelateerd nieuws  6 tips om je woning te verduurzamen

Weeg de kosten tegen elkaar af

Als je een iPhone x reparatie nodig hebt dan is de kans groot dat je een stuk meer moet betalen dan als het om en iPhone 8 gaat. Zoek daarom eerst op hoeveel het gaat kosten en kijk of het opweegt tegen de kosten van een nieuwe telefoon. Als je net een nieuwe telefoon hebt gekocht dan is het natuurlijk niet nodig om gelijk te kijken naar een nieuw toestel. Mocht je geen verzekering hebben afgesloten dan kan je altijd binnen één jaar terecht bij Apple zelf. Ze vergoeden dan gratis een nieuw toestel of een reparatie.

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

|
Algemeen, Gezondheid & Lifestyle

Accentueer je ogen met oogmake-up

|
Algemeen

6 tips om je woning te verduurzamen

|
Algemeen, Wonen

5 Praktische tips voor het verkopen van je auto

|
Algemeen
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!