Is azijn een wondermiddel tegen schimmelnagel?

kalknagel

Al jarenlang beweren verschillende mensen dat azijn kan helpen tegen allerlei kleine kwaaltjes. Zo is het een veel gehoord iets dat azijn zou kunnen helpen bij het behandelen van een schimmelnagel. Werkzame stoffen in azijn zouden namelijk een helende werking kunnen hebben op de schimmelnagel. Is dit echt zo of kan je er beter voor kiezen om een professioneel product aan te schaffen? In deze blog gaan we je hier antwoord op geven.

Waarom azijn?

Misschien vraag je je af waarom azijn zou helpen tegen een schimmelnagel en niet een ander middel. De reden waarom azijn kan helpen tegen de behandeling van een schimmelnagel heeft te maken met de samenstelling van het product. Azijn is namelijk zuur en dit zuur kan ervoor zorgen dat schimmels makkelijker doodgaan. Hierdoor zal een behandeling met azijn dus resulteren in vermindering van schimmels op je nagel. je zou dus denken dat azijn hierdoor een wondermiddel is en een schimmelnagel kan voorkomen. Helaas, is dit niet geheel waar. Azijn kan namelijk niet onder de nagel komen en hier zitten ook nog heel veel schimmels. Deze schimmels zorgen ervoor dat de infectie blijft zitten en daardoor is het verwijderen ervan cruciaal. Met alleen azijn zal de kans dat dit lukt heel klein zijn en daardoor in veel gevallen niet het gewenste resultaat opleveren.

Gerelateerd nieuws  Is een koffie abonnement iets voor jou?

Een alternatief voor azijn

Azijn is dus een middel wat kan helpen voor een gedeeltelijke behandeling, maar zal er niet in slagen om de schimmelnagel volledig te verwijderen. Om dit te doen dien je ook nog gebruik te maken van een ander middel. Bij de Kruidvat en Etos zijn veel middelen te vinden die beweren te helpen bij de behandeling van een schimmelnagel. Helaas werkt niet elk middel even goed en zal bij sommige middelen de werking dus niet of nauwelijks te merken zijn. Erachter komen welke middelen wel en niet werken is daardoor niet altijd even makkelijk.

Azijn werkt gedeeltelijk

Kortom, azijn heeft dus een werking op schimmelnagels. Echter blijkt deze vaker niet voldoende te zijn en zal het daardoor niet de beste manier zijn om af te komen van een schimmelnagel. In plaats daarvan wordt het aangeraden om een ander middel te gebruiken tegen de behandeling van schimmelnagels. Protectair is een voorbeeld van een middel wat een bewezen en effectieve werking heeft tegen schimmelnagels en kalknagels.

Recent

Zo kies je de juiste container voor jouw project

23/07/2024

Van schets tot showroom: het proces achter autodesign

16/07/2024

Kun je rijlessen in een elektrische auto volgen?

04/07/2024

Hoe organiseer je een onvergetelijk jubileum?

28/06/2024

De kunst van het schrijven van een oprecht bericht

25/06/2024

Meer in deze categorie

De meest unieke kerstpakketten

|
Gezondheid & Lifestyle

Onvoldoende borstvoeding? Zo maak je meer melk aan!

|
Gezondheid & Lifestyle

De zorgverzekering en ouderen

|
Financieel, Gezondheid & Lifestyle

Wat te doen met asbest in huis?

|
Gezondheid & Lifestyle, Wonen
© Copyright Designmarkaz 2024
hello world!

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home2/weblinksnl/designmarkaz.net/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427