Luxe in je achtertuin met een jacuzzi

28/01/2023
|
227

Heb jij nog een leeg plekje in je achtertuin? Dan is een jacuzzi de perfecte opvulling. Hier heb je meer profijt van dan van een stukje gras of tegels. In deze blog wordt uitgelegd waarom jij een spa bad in je achtertuin moet hebben.

Voordelen

Het hebben van een jacuzzi heeft verschillende voordelen en zeker op het gebied van relaxatie.

  1. Het ontspannen van de spieren

Warmte wordt al gebruikt bij fysiotherapie om de spieren te laten ontspannen en helen. Maar een jacuzzi doet dit op een vele grotere schaal. Een kort bad kan er al voor zorgen dat het hele lichaam zich ontspant en begint met helen.

  1. Meer zweten

Het zweten zorgt ervoor dat je lichaam zich kan ontdoen van toxische stoffen. Maar je moet wel opletten, want als je te lang in een heet bad blijft zitten riskeer je gedehydrateerd te raken.

  1. Betere mentale toestand

Een lekker warme jacuzzi is niet alleen goed voor je lichaam, maar je mentale toestand verbetert ook erdoor. Na het nemen van een warm bad voelen mensen zich scherper, alerter en frisser. Je hoofd wordt leeg gemaakt door het ontspannende effect, en hebt minder last van stress.

  1. Versnelde hartslag

De warmte van de jacuzzi zorgt ervoor dat je hart sneller gaat kloppen. Dit betekent dat je bloedcirculatie beter wordt, waardoor je spieren meer zuurstof en voedingsstoffen aangevoerd krijgen. Dit zorgt er weer voor dat je spieren sneller herstellen van eventuele blessures.

Gerelateerd nieuws  Tuinmeubels wat is er belangrijk?

Stroomverbruik

De maandelijkse kosten van een jacuzzi zijn afhankelijk van het model en hoe vaak het bad wordt gebruikt. Het opwarmen van het water en het schoonmaaksysteem zijn de grootste kostenposten. Maar er zijn twee manieren om het stroomverbruik te beperken:

  • Reken uit of het voordeliger is om de jacuzzi aan te laten staan in plaats van steeds aan- en uitzetten. Door de jacuzzi aan te laten staan blijft het water op temperatuur en kan dit voordeliger zijn dan steeds opnieuw te laten opwarmen.
  • Zorg ervoor dat de warmte in de jacuzzi blijft door bijvoorbeeld gebruik te maken van een stevige cover of een isolatiewand. Ook het hebben van een goede isolerende ondergrond helpt. Dit zorgt ervoor dat er geen extra stroom nodig is om het water te verwarmen.

Jacuzzi kopen

Er hangen verschillende voordelen aan het kopen van een jacuzzi bij een spa specialist. Je kunt bijvoorbeeld op afspraak een jacuzzi gaan testen. En als je niet weet wat je zoekt krijg je in de winkel vakkundig advies van de medewerkers. En als je zoekt naar een jacuzzi in Limburg kun je terecht bij Spabad Limburg, hier zullen ze altijd met je mee kijken voor een goede aanbieding.

Wil je toch liever iets anders in je tuin? Lees dan deze blog voor wat inspiratie!

 

Recent

Groot tekort aan vrachtwagenchauffeurs: hoe komt dat?

19/04/2024

Wat de iPhone ons kan leren over esthetiek en functionaliteit

18/04/2024

Ontdek unieke woningdesigns

16/04/2024

Knutselen met kinderen: De leukste lente ideeën

16/04/2024

Online marketing trends voor 2024

15/04/2024

Meer in deze categorie

De duurzaamheidstrends in stadsplanning

|
Algemeen

5 Tips om je telefoon te personaliseren

|
Algemeen

De populariteit van seksspeeltjes

|
Algemeen

De nieuwe toekomst van interieurontwerp door A.I.

|
Algemeen, Wonen
© Copyright Designmarkaz 2024
hello world!