Kleding die lekker zit

02/01/2021
|
233
Ab lifestyle

De ‘Netflix & Chill’ generatie van nu gaat steeds minder over FOMO – Fear of missing out - en steeds meer over JOMO – joy of missing out. Er zijn mensen die het vreselijk vinden om thuis te zitten maar er zijn er ook voldoende die het heerlijk vinden dat ze niet meer sociaal hoeven te doen. Hoe jij hier ook instaat. Het feit is dat we nog wel even binnen moeten doorbrengen. Vandaar dat de meeste nieuwe mode vooral gericht is op comfort en casual. Dit maakt dat de loungewear of het trainingspak weer helemaal terug is in verschillende vormen.

Ab lifestyle

De hype van 2020 én 2021

Zowel in de herenmode als de damesmode speelt loungewear een grote rol. Marketingtermen als ‘Relax’ en ‘Comfy’ scoorde opmerkelijk hoog afgelopen jaar.  Bekende merken als Nike en Puma profiteerde hier flink van gedurende de lockdown.

Maar ook Nederlandse modemerken zoals AB Lifestyle passen hier hun collectie voor de komende tijd op aan. “We zijn in 2015 begonnen met het ontwerpen van petjes, maar zoals je kunt zien verkopen we inmiddels ook kleding, trainingspakken en accessoires. Onze collectie blijft groeien. Voor ons gevoel is dit ook nog maar het begin van AB Lifestyle.” verteld winkeleigenaar Nicky.

Gerelateerd nieuws  Office beheer voor je bedrijf

Voor kleinere modemerken was het vaak niet meer mogelijk om een volledig nieuwe collectie met huispakken te maken. Voornamelijk door de logistieke uitdagingen die de lockdown veroorzaakte.

Zomer 2021

Ook voor de zomer zal Relaxed fit nog het pasmodel worden. De trainingsbroeken en jumpsuits zullen dan in korte varianten op de markt komen. We hebben dit afgelopen jaar al kunnen zien bij grotere merken als Dsquared2 en Stone Island en verwachten dat dit komend periode weer op de planken verschijnt.

Recent

Groot tekort aan vrachtwagenchauffeurs: hoe komt dat?

19/04/2024

Wat de iPhone ons kan leren over esthetiek en functionaliteit

18/04/2024

Ontdek unieke woningdesigns

16/04/2024

Knutselen met kinderen: De leukste lente ideeën

16/04/2024

Online marketing trends voor 2024

15/04/2024

Meer in deze categorie

De duurzaamheidstrends in stadsplanning

|
Algemeen

5 Tips om je telefoon te personaliseren

|
Algemeen

De populariteit van seksspeeltjes

|
Algemeen

De nieuwe toekomst van interieurontwerp door A.I.

|
Algemeen, Wonen
© Copyright Designmarkaz 2024
hello world!