Kleding die lekker zit

02/01/2021
|
90
Ab lifestyle

De ‘Netflix & Chill’ generatie van nu gaat steeds minder over FOMO – Fear of missing out - en steeds meer over JOMO – joy of missing out. Er zijn mensen die het vreselijk vinden om thuis te zitten maar er zijn er ook voldoende die het heerlijk vinden dat ze niet meer sociaal hoeven te doen. Hoe jij hier ook instaat. Het feit is dat we nog wel even binnen moeten doorbrengen. Vandaar dat de meeste nieuwe mode vooral gericht is op comfort en casual. Dit maakt dat de loungewear of het trainingspak weer helemaal terug is in verschillende vormen.

Ab lifestyle

De hype van 2020 én 2021

Zowel in de herenmode als de damesmode speelt loungewear een grote rol. Marketingtermen als ‘Relax’ en ‘Comfy’ scoorde opmerkelijk hoog afgelopen jaar.  Bekende merken als Nike en Puma profiteerde hier flink van gedurende de lockdown.

Maar ook Nederlandse modemerken zoals AB Lifestyle passen hier hun collectie voor de komende tijd op aan. “We zijn in 2015 begonnen met het ontwerpen van petjes, maar zoals je kunt zien verkopen we inmiddels ook kleding, trainingspakken en accessoires. Onze collectie blijft groeien. Voor ons gevoel is dit ook nog maar het begin van AB Lifestyle.” verteld winkeleigenaar Nicky.

Gerelateerd nieuws  6 manieren om kwaliteit te checken

Voor kleinere modemerken was het vaak niet meer mogelijk om een volledig nieuwe collectie met huispakken te maken. Voornamelijk door de logistieke uitdagingen die de lockdown veroorzaakte.

Zomer 2021

Ook voor de zomer zal Relaxed fit nog het pasmodel worden. De trainingsbroeken en jumpsuits zullen dan in korte varianten op de markt komen. We hebben dit afgelopen jaar al kunnen zien bij grotere merken als Dsquared2 en Stone Island en verwachten dat dit komend periode weer op de planken verschijnt.

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

|
Algemeen, Gezondheid & Lifestyle

Accentueer je ogen met oogmake-up

|
Algemeen

6 tips om je woning te verduurzamen

|
Algemeen, Wonen

5 Praktische tips voor het verkopen van je auto

|
Algemeen
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!