Koop snel een waterontharder magneet!

21/08/2020
|
50
waterontharder

Het wordt tijd om een waterontharder te kopen. Wist je dat een waterontharder er voor zorgt dat jouw water beter is voor jouw huishouden. Ja, in Nederland kunnen we prima ons water uit de kraan drinken. Dat betekent nog niet dat het water van ideale kwaliteit is! Met een waterontharder zorg je er voor dat de mineralen calcium en magnesium verminderd worden of zelfs helemaal geëlimineerd worden. En dat hebben we hard nodig! Het is zonde om telkens opnieuw huishoudelijk apparatuur te moeten kopen omdat het verpest wordt door kalk. Die kalk komt uit ons bodemwater en zorgt er voor dat onze co2-voetafdruk groter is dan nodig! Koop waterontharder tx5000 en maak er  een duurzamere dag van!

De vele voordelen van een magnetische waterontharder

Er zijn verschillende soorten waterontharders. Een magnetische waterontharders zoals de tx1000 waterontharder en tx5000 hebben enorm veel voordelen. Dit zijn er een paar:

  • Langere levensduur van wasmachine, vaatwasser, boiler, waterkoker en koffiezetapparaat
  • Geen batterij of elektriciteit nodig
  • Duurzaam en milieuvriendelijk
  • Afmetingen: 87 mm (L) x 110 mm (B) x 73 mm (H)
Gerelateerd nieuws  De eerste schooldag is altijd spannend

waterontharder

De duur van een waterontharder

Wist jij dat een magnetische waterontharder 0% onderhoud nodig heeft? Zodra je investeert in een waterontharder, heb je nooit meer omkijken naar jouw waterhardheid. Het apparaat heeft geen batterijen of andere stroomvoorzieningen nodig. Het is een enorm milieuvriendelijk en duurzaam systeem dat jouw co2-voetafdruk aanzienlijk zal verkleinen. Het is dus ontzettend in jouw voordeel om een waterontharder te kopen.

Plaats jouw eigen magnetische waterontharder zelf plaatsen?

De magnetische waterontharder tx5000 is met gemak zelf te plaatsen. Dankzij de handige installatiehandleiding heb je binnen een handomdraai beter en schoner water. De waterontharder plaats je in de meterkast. Je plaatst de waterontharder om een pvc of koperen buis met een dikte tussen de 15mm en de 60mm. Het maakt niet uit of de waterontharder voor of na de watermeter geplaatst wordt. Is er onvoldoende ruimte rondom de buis? Dan kan de waterontharder ook in de kruipruimte geplaatst worden. Wel is het belangrijk om de waterontharder te plaatsen op een plek vóórdat het water naar verschillende ruimtes wordt gesplitst.

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

|
Algemeen, Gezondheid & Lifestyle

Accentueer je ogen met oogmake-up

|
Algemeen

6 tips om je woning te verduurzamen

|
Algemeen, Wonen

5 Praktische tips voor het verkopen van je auto

|
Algemeen
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!