Koop snel een waterontharder magneet!

21/08/2020
|
186
waterontharder

Het wordt tijd om een waterontharder te kopen. Wist je dat een waterontharder er voor zorgt dat jouw water beter is voor jouw huishouden. Ja, in Nederland kunnen we prima ons water uit de kraan drinken. Dat betekent nog niet dat het water van ideale kwaliteit is! Met een waterontharder zorg je er voor dat de mineralen calcium en magnesium verminderd worden of zelfs helemaal geëlimineerd worden. En dat hebben we hard nodig! Het is zonde om telkens opnieuw huishoudelijk apparatuur te moeten kopen omdat het verpest wordt door kalk. Die kalk komt uit ons bodemwater en zorgt er voor dat onze co2-voetafdruk groter is dan nodig! Koop waterontharder tx5000 en maak er  een duurzamere dag van!

De vele voordelen van een magnetische waterontharder

Er zijn verschillende soorten waterontharders. Een magnetische waterontharders zoals de tx1000 waterontharder en tx5000 hebben enorm veel voordelen. Dit zijn er een paar:

  • Langere levensduur van wasmachine, vaatwasser, boiler, waterkoker en koffiezetapparaat
  • Geen batterij of elektriciteit nodig
  • Duurzaam en milieuvriendelijk
  • Afmetingen: 87 mm (L) x 110 mm (B) x 73 mm (H)
Gerelateerd nieuws  Waarom jij een expert moet inschakelen bij het kopen van een keuken

waterontharder

De duur van een waterontharder

Wist jij dat een magnetische waterontharder 0% onderhoud nodig heeft? Zodra je investeert in een waterontharder, heb je nooit meer omkijken naar jouw waterhardheid. Het apparaat heeft geen batterijen of andere stroomvoorzieningen nodig. Het is een enorm milieuvriendelijk en duurzaam systeem dat jouw co2-voetafdruk aanzienlijk zal verkleinen. Het is dus ontzettend in jouw voordeel om een waterontharder te kopen.

Plaats jouw eigen magnetische waterontharder zelf plaatsen?

De magnetische waterontharder tx5000 is met gemak zelf te plaatsen. Dankzij de handige installatiehandleiding heb je binnen een handomdraai beter en schoner water. De waterontharder plaats je in de meterkast. Je plaatst de waterontharder om een pvc of koperen buis met een dikte tussen de 15mm en de 60mm. Het maakt niet uit of de waterontharder voor of na de watermeter geplaatst wordt. Is er onvoldoende ruimte rondom de buis? Dan kan de waterontharder ook in de kruipruimte geplaatst worden. Wel is het belangrijk om de waterontharder te plaatsen op een plek vóórdat het water naar verschillende ruimtes wordt gesplitst.

Recent

Van schets tot showroom: het proces achter autodesign

16/07/2024

Kun je rijlessen in een elektrische auto volgen?

04/07/2024

Hoe organiseer je een onvergetelijk jubileum?

28/06/2024

De kunst van het schrijven van een oprecht bericht

25/06/2024

Wanneer schakel je een klusjesman in?

19/06/2024

Meer in deze categorie

De kunst van het schrijven van een oprecht bericht

|
Algemeen

Hoe verbeter je de toegankelijkheid van je website

|
Algemeen

Verhuizen naar een andere provincie

|
Algemeen

De duurzaamheidstrends in stadsplanning

|
Algemeen
© Copyright Designmarkaz 2024
hello world!

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home2/weblinksnl/designmarkaz.net/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427