Laat je bedrijf zien op een unieke manier

30/08/2021
|
57
animatie film maken

Je bedrijf te in de spotlight krijgen is uiteraard zeer belangrijk. Op die manier trek je de aandacht van jouw toekomstige nieuwe klanten. Maar in deze digitale wereld wordt het steeds lastiger om anders te zijn dan jouw concurrenten. Inmiddels heeft iedereen wel een website en andere vormen van social media. Een mooie unieke manier om je bedrijf te laten zien is een animatie film maken. Met een animatie film kun je op een speciale manier laten zien waar jouw bedrijf voor staat.

De kracht van een animatie film maken

In deze tijd zijn mensen steeds sneller afgeleid. Als ze een stukje tekst hebben gelezen is de kans groot dat ze stukken overslaan, of stoppen met lezen en verder gaan. Zeker op een website waar veel informatie op staat op verschillende plekken. Dus wil de klant weten wat je bedrijf doe en waar het voor staat, dan moeten ze alles lezen. Met een animatie film zijn mensen sneller geneigd om alles te kijken. Het is namelijk minder vermoeiend dan lezen. Hierdoor hou je meer de aandacht van die persoon en kun je meer informatie doorgeven. Zo zal het voor de nieuwe klant duidelijker worden waar jouw bedrijf voor staat. Ook kun je meer informatie overbrengen in een kort filmpje.

Gerelateerd nieuws  Duurzaamheid

De stappen voor een succesvolle animatie film

Tijdens de eerste gesprekken wordt exact uitgelegd hoe jouw animatie filmpje wordt vorm gegeven. In dit gesprek komt duidelijk naar voren wat de kernboodschap is van het bedrijf. En wat de doelen en wensen zijn. Samen wordt er een script opgezet wat er allemaal vernoemd zal worden in het filmpje. Wanneer de verhaallijn en script naar wens is, begint de zoektocht naar een stemacteur. Uiteraard een stem die de boodschap het beste kan overbrengen. Intussen zal de basis gelegd worden voor het filmpje middels scenarioschetsen. Wanneer dit ook naar wens is wordt alles volledig uitgewerkt. Uiteindelijk zal alles samen gebracht worden tot een volledig filmpje. En na goedkeuring zal het worden afgemaakt, waarna het nieuwe animatie filmpje klaar is voor de promotie van jouw bedrijf.

 

animatie film maken

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

|
Algemeen, Gezondheid & Lifestyle

Accentueer je ogen met oogmake-up

|
Algemeen

11 Tips voor jouw E-mailmarketing in 2023

|
Bedrijfsleven

6 tips om je woning te verduurzamen

|
Algemeen, Wonen
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!