Leg jezelf eens goed in de watten

gezichtsbehandeling rotterdam

We doen niets anders dan keihard werken, bikkelen en puffen. Dat is niet altijd even leuk, daarom verdien je het om jezelf soms even helemaal in de watten te leggen. Trek er een hele dag voor uit, die dag is jouw dag! Niets moet, alles mag en je doet alleen maar waar je zin in hebt. Want je hebt het verdient!

 

Eindelijk tijd voor een goed boek

Misschien heb je al een hele tijd een goed boek ergens liggen waar je maar niet aan toe komt. Maak er een hele belevenis van. Beeld het je maar eens in. Op een regenachtige herfst dag. Het dondert en waait buiten zie je als je naar buiten kijkt, maar jij zit warm thuis op de bank onder een warm dekentje naast de openhaard. Je slaat de eerste bladzijde van het boek open terwijl je een stukje van je favoriete chocolade uit het kommetje naast je pakt. Je telefoon staat uit, je hoort alleen het geluid van regendruppels op het raam. Vandaag is jouw dag, en dat pakt niemand je meer af.

Gerelateerd nieuws  Is een koffie abonnement iets voor jou?

 

Trakteer jezelf op een gezichtsbehandeling in Rotterdam

Waarschijnlijk gun je jezelf wel eens een gezichtsmaskertje thuis, maar niets komt ook maar een beetje in de buurt van een gezichtsbehandeling in Rotterdam. Wederom telefoon uit, en volledig genieten. Ga je voor een hydraterende behandeling of een behandeling met verschillende zuren? Bij gezichtsbehandeling Rotterdam staat ontspanning centraal. Elke behandeling bestaat uit het uitgebreid reinigen van de huid, een ontspannende massage en een gezichtsmasker volledig afgestemd op jouw huidtype. Aan het eind van de behandeling voel je je als herboren.

 

Pamperen doe je samen

Ben je iemand die het vreselijk vind de hele dag alleen te zijn? Nodig je beste vriendin uit en maak er samen een pamper dagje van. De hele dag rondlopen in onesies en bijkletsen onder het genoten van een … tromgeroffel … chocoladefondue! Wat is er nou fijner dan een meiden avond als deze. Maak het helemaal af door er een slaapfeestje van te maken. Leg zoals vroeger de matrassen in de woonkamer en val in slaap tijdens het kijken van een oude film.

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

|
Gezondheid & Lifestyle, Vrije Tijd

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

|
Algemeen, Gezondheid & Lifestyle

De beste manieren om uw woning te verduurzamen

|
Gezondheid & Lifestyle, Wonen

De ultieme zoektocht naar de beste vibrator: een vibrerende reis naar extase!

|
Gezondheid & Lifestyle
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!