Meer geld, meer problemen

15/06/2021
|
85
prive chef

Rijk zijn en veel geld verdienen is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Vooral de allerrijksten lopen tegen een aantal ‘problemen’ aan.

Hier een aantal luxe problemen:

Je gaat met je vrienden uit en iedereen kijkt ineens weg als het bonnetje in de kroeg moet worden betaald… Het is voor de rijke stinkerd in kwestie lastig te bepalen wie nog zijn echte vrienden zijn en wie alleen maar van zijn geld houden.

Naast de aasgieren heeft de welgestelde in kwestie ook last van jaloerse mensen. Deze kunnen voor veel irritatie zorgen. Vaak omdat ze gaan roddelen en stoken omdat ze oom Dagobert het licht in de ogen niet gunnen.

Lekker alleen thuis zijn behoord tot het verleden. Er rennen namelijk verschillende personeelslieden door huis. Denk aan een prive chef, tuinman, pool boy etc. Daarbij komt dan nog eens de administratieve rompslomp van al deze loonslaven.

Over administratieve lasten gesproken… het stallen van je vele pegels is ook niet helemaal veilig. Banken gaan tegenwoordig regelmatig failliet en je zult gegarandeerd peentjes zweten wanneer de bank waar jou tonnen staan zich op de rand van de afgrond bevind.

Gerelateerd nieuws  Edelmetalen zijn interessante investeringen

Fladderende mooie vrouwen om je heen zijn er genoeg, maar vinden ze je wel echt aantrekkelijk? Maak expres een hele slechte grap en wanneer de krioelende dames hard lachen en je laten voelen alsof je Hans Teeuwen bent weet je dat er iets niet helemaal in de haak is.

De schilder, de groenteboer, de kapper en zelfs de Poolse poetsvrouw, alles is duurder omdat mensen weten dat je het toch wel betalen kan. Je word van link en rechts gemolken tot op de laatste druppel. Wees dus voorbereid op een boel onderhandelen.

Iedereen walgt van je en je bent eigenlijk ook wel een enorme klootzak. Het probleem is dat je het zelf niet weet, dit komt door al die ja-knikkers om je heen.

Even als een gewone sterfelijke door een McDrive rijden om een sappig knuist burgertje op te pikken is problematisch. Dit komt omdat die gestileerde Italiaanse superbolide veel te laag is. Even snel soepel uitstappen is ook een uitdaging tenzij je in een vorig leven ook te boek stond als cascadeur.

prive chef
Kortom, rijk zijn is algehele malaise.

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

De voordelen van het inhuren van een accountant

|
Financieel

Verschillende Vacature assistent accountant posities: wat ze inhouden en welke het beste bij u past

|
Bedrijfsleven, Financieel

Zonnepanelen installeren Amsterdam

|
Algemeen, Bedrijfsleven

Waarom de grafische kaarten nu niet te krijgen zijn

|
Financieel
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!