Meer geld, meer problemen

15/06/2021
|
310
prive chef

Rijk zijn en veel geld verdienen is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Vooral de allerrijksten lopen tegen een aantal ‘problemen’ aan.

Hier een aantal luxe problemen:

Je gaat met je vrienden uit en iedereen kijkt ineens weg als het bonnetje in de kroeg moet worden betaald… Het is voor de rijke stinkerd in kwestie lastig te bepalen wie nog zijn echte vrienden zijn en wie alleen maar van zijn geld houden.

Naast de aasgieren heeft de welgestelde in kwestie ook last van jaloerse mensen. Deze kunnen voor veel irritatie zorgen. Vaak omdat ze gaan roddelen en stoken omdat ze oom Dagobert het licht in de ogen niet gunnen.

Lekker alleen thuis zijn behoord tot het verleden. Er rennen namelijk verschillende personeelslieden door huis. Denk aan een prive chef, tuinman, pool boy etc. Daarbij komt dan nog eens de administratieve rompslomp van al deze loonslaven.

Over administratieve lasten gesproken… het stallen van je vele pegels is ook niet helemaal veilig. Banken gaan tegenwoordig regelmatig failliet en je zult gegarandeerd peentjes zweten wanneer de bank waar jou tonnen staan zich op de rand van de afgrond bevind.

Gerelateerd nieuws  Mijn slot is opengebroken, wat moet ik doen?

Fladderende mooie vrouwen om je heen zijn er genoeg, maar vinden ze je wel echt aantrekkelijk? Maak expres een hele slechte grap en wanneer de krioelende dames hard lachen en je laten voelen alsof je Hans Teeuwen bent weet je dat er iets niet helemaal in de haak is.

De schilder, de groenteboer, de kapper en zelfs de Poolse poetsvrouw, alles is duurder omdat mensen weten dat je het toch wel betalen kan. Je word van link en rechts gemolken tot op de laatste druppel. Wees dus voorbereid op een boel onderhandelen.

Iedereen walgt van je en je bent eigenlijk ook wel een enorme klootzak. Het probleem is dat je het zelf niet weet, dit komt door al die ja-knikkers om je heen.

Even als een gewone sterfelijke door een McDrive rijden om een sappig knuist burgertje op te pikken is problematisch. Dit komt omdat die gestileerde Italiaanse superbolide veel te laag is. Even snel soepel uitstappen is ook een uitdaging tenzij je in een vorig leven ook te boek stond als cascadeur.

prive chef
Kortom, rijk zijn is algehele malaise.

Recent

Zo kies je de juiste container voor jouw project

23/07/2024

Van schets tot showroom: het proces achter autodesign

16/07/2024

Kun je rijlessen in een elektrische auto volgen?

04/07/2024

Hoe organiseer je een onvergetelijk jubileum?

28/06/2024

De kunst van het schrijven van een oprecht bericht

25/06/2024

Meer in deze categorie

Is een warmtepomp nog rendabel?

|
Financieel

Innovatieve betaalmethoden in webdesign

|
Financieel

De zorgverzekering en ouderen

|
Financieel, Gezondheid & Lifestyle

Hoe beloningsprogramma’s klantloyaliteit stimuleren

|
Bedrijfsleven, Financieel
© Copyright Designmarkaz 2024
hello world!

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home2/weblinksnl/designmarkaz.net/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427