Meer inbreng van de inwoners

09/04/2020
|
207
app gemeentepeiler

Met de komst van de milieuwetgeving is burgerparticipatie steeds belangrijker geworden. Met de deelnemende app Gemeentepeiler verstuur je als gemeente eenvoudig polls naar je inwoners. Bied praktische inhoud voor interactieve besluitvorming, bied ondersteuning en krijg razendsnel inzicht in de omstandigheden in uw stad.

Gemeentepeiler is een gebruiksvriendelijke participatie applicatie waarmee bewoners regelmatig hun mening kunnen geven over thema's en onderwerpen die spelen in hun gemeente, dorp, regio of buurt. Denk aan opiniepeilingen en enquêtes over publieke steun over beleidsonderwerpen zoals veiligheid, duurzaamheid en sociale velden.

Wat is een peiling?

De peilingen die op de app binnenkomen, zijn meestal kort en bevatten 1 tot 15 vragen. Deze peilingen bereiken uw bewoners als WhatsApp-berichten. Dit sluit goed aan bij de gewoontes van uw bewoners. Stedelijke pilots zijn een gemakkelijke en moeiteloze vorm van burgerparticipatie.

Na het beantwoorden van de opiniepeiling krijgen bewoners direct een tijdelijk resultaat te zien, en na de opiniepeiling wordt ook het eindresultaat op de smartphone getoond. Deze directe feedback maakt Gemeentepeiler een leuke en eenvoudige manier om mee te doen! Hierdoor is de respons op opiniepeilingen doorgaans erg hoog (gemiddeld 60-70%).

Gerelateerd nieuws  Verhogen van de verkeersveiligheid

Burgerparticipatie van allemaal!

Met Gemeentepeiler heeft u een breed scala aan mogelijkheden. Door de lage toetredingsdrempels voor Gemeentepeiler hoor je niet alleen de mensen die je regelmatig ontmoet in buurtvergaderingen of raadkamers, maar hoor je ook mensen die meestal min of meer gehoord hebben van deelname aan jouw stad.

We hechten veel waarde aan het gebruiksgemak en de eenvoud van de applicatie. Dat maakt Gemeentepeiler een boeiende app voor jong en oud!

Wij helpen u bij het werven van bewoners. We werken met u samen om communicatiestrategieën te bepalen en promotiemateriaal te bieden dat kan worden gebruikt bij activiteiten op sociale media in lokale kranten / wekelijkse en andere communicatiemethoden.

Privacy- en beveiligingsontwerp

Gemeentepeiler is gebouwd om Nederlandse gemeenten veilig te laten werken met burgerparticipatie. Hier staat de privacy van bewoners hoog in het vaandel. De inrichting van de gemeentelijke dealer begint met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Zo heeft de app alleen data nodig die belangrijk zijn voor jouw onderzoek en geven we ook duidelijk aan waarom bepaalde data nodig zijn. Ook uw bewonersgegevens worden beschermd volgens militaire standaarden.

app gemeentepeiler

Recent

Groot tekort aan vrachtwagenchauffeurs: hoe komt dat?

19/04/2024

Wat de iPhone ons kan leren over esthetiek en functionaliteit

18/04/2024

Ontdek unieke woningdesigns

16/04/2024

Knutselen met kinderen: De leukste lente ideeën

16/04/2024

Online marketing trends voor 2024

15/04/2024

Meer in deze categorie

Groot tekort aan vrachtwagenchauffeurs: hoe komt dat?

|
Bedrijfsleven

Online marketing trends voor 2024

|
Bedrijfsleven

Goede Call to Actions voor je website

|
Bedrijfsleven

Trends in logo-ontwerp: wat maakt een logo effectief?  

|
Bedrijfsleven
© Copyright Designmarkaz 2024
hello world!