Op vakantie in Limburg

30/10/2020
|
60
auto huren Limburg

In de vakantietijd gaan veel Nederlanders in eigen land op vakantie. Sommigen gaan naar het strand, anderen kiezen ervoor om de rest van het land te gaan verkennen. Voor diegenen die op zoek zijn naar mooie landschappen, een rustige omgeving en een wat ouderwets gevoel, is Limburg de ideale vakantiebestemming. Perfect voor de wandelliefhebber aangezien er enorm veel wandelroutes zijn die door verschillende bosgebieden en heuvellandschappen lopen. Watersportfanaten komen ook aan hun trekken, met veel activiteiten gelegen aan de Maas en het Julianakanaal. Voor de fietser is Limburg al bekend vanwege het groene heuvelland. Veel professionele wielrenners komen er namelijk vaak trainen om hun conditie op pijl te houden. Er is dus genoeg te doen voor de actieve persoon. Als u het liever rustiger aan doet op vakantie, dan zijn er nog genoeg bezienswaardigheden. Bezoek de vele unieke musea, aanschouw de oude architectuur van Maastricht of pak gezellig een terrasje op een van de vele grote markten.

Als u er even een dagje verder op uit wilt gaan, dan bent u binnen een mum van tijd in België of Duitsland. Maakt u zich geen zorgen over de taalbarrière. Veel aan de grensgebied liggende dorpen en steden kunnen zich redelijk goed verstaanbaar maken in het Nederlands.

Gerelateerd nieuws  Activiteiten om ultiem te genieten in de natuur

Een auto huren in Limburg

Als u veel wilt zien, dan is het wellicht handig om een auto te huren in Limburg. Dit maakt het makkelijk om al uw geplande bezienswaardigheden te bezoeken. Zo is een bekende toeristische plek het Drielandenpunt in Vaals. Hier kunt u uw auto makkelijk kwijt en geniet u van het mooie hoge overzicht over Nederland, België en Duitsland. Ook is het handig voor groepen waarvan de ene helft iets anders wilt bezichtigen dan de andere helft. Zo hoeft niemand iets te doen waar hij of zij niet vrolijk van wordt. Auto huren Limburg helpt u graag op weg om de meest geschikte auto voor uw gezelschap uit te zoeken. Bent u met een grote groep, dan is een groot busje wellicht de beste optie.

auto huren Limburg

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

|
Gezondheid & Lifestyle, Vrije Tijd

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

|
Vrije Tijd

Activiteiten om ultiem te genieten in de natuur

|
Gezondheid & Lifestyle, Vrije Tijd

Een eigen voetbalshirt ontwerpen

|
Bedrijfsleven, Vrije Tijd
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!