Optimaal beschermen van je vloer

13/03/2021
|
66
Vilt onder stoelen

Wanneer je het huis helemaal naar je eigen voorkeuren inricht, wil je er natuurlijk zoveel mogelijk van genieten. Daarom is het extra zuur als je de eerste krasjes, beschadigingen of deukjes ziet. Door vilt onder stoelen te doen wordt je vloer beschermt tegen krassen en deuken. Zo geniet je langer van een mooie inrichting zonder beschadigingen.

Vilt onder stoelen zijn de beste keus

Er zijn veel verschillende manieren om de vloer te beschermen tegen het krassen van stoelpoten. Vilt onder stoelen bevestigen is een zeer effectieve manier om de vloer te beschermen. Het is ook mogelijk om vilt onder andere meubels te bevestigen, zoals een bank of tafel. Meubels die veel worden bewogen en verschoven. Het beschermt niet alleen je vloer tegen krassen, maar zorgt er ook voor dat stoelen makkelijker en soepeler worden verschoven. Een echte win-win dus. Eens in de zoveel tijd moet je controleren of het vilt onder stoelen nog van goede kwaliteit is en misschien vervangen moet worden. Dit is afhankelijk van hoeveel je de meubels beweegt.

Schoonmaakmateriaal controleren

Het zou zomaar zo kunnen zijn dat terwijl je je vloer schoonmaakt, je de vloer juist beschadigd. Dit kan komen doordat je de vloer schoonmaakt met het verkeerde schoonmaakmateriaal. Als de kop van een stofzuiger niet goed is geborsteld kunnen er stof en kruimelresten schuren over de vloer. Ook bij een bezem geldt hetzelfde, altijd eerst controleren of er iets tussen zit dat voor krassen zou kunnen zorgen! Kies een zachte bezem om de vloer mee schoon te maken voor het beste resultaat en bewaar de ruwe bezems voor de achtertuin.

Gerelateerd nieuws  Beter slapen begint zo

Nagels van huisdieren kort houden

Je geliefde huisdier zou zomaar de oorzaak kunnen zijn achter al die krassen op je geliefde vloer. Heb je katten dan moet je je eerder zorgen maken over je behang en meubels die onder gekrast worden. Katten maken enkel krassen op de vloer als ze worden uitgedaagd. Honden daarentegen, die lieve viervoeters kunnen zonder moeite je hele vloer onder krassen. Niet met opzet natuurlijk, maar als je thuis komt hoor je ze al enthousiast aan komen rennen, wat je vloer wat minder fijn vindt. Houd nagels daarom kort en zorg ervoor dat ze niet bij elke stap op de vloer tikken.

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

|
Wonen

De beste manieren om uw woning te verduurzamen

|
Gezondheid & Lifestyle, Wonen

Zo geef je je huis een warme look

|
Wonen

6 tips om je woning te verduurzamen

|
Algemeen, Wonen
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!