Originele ideeën voor de aankomende zomer

09/03/2022
|
151
gelblasterstore

Yes! Laat die warme zon maar komen. De zomer heeft lang genoeg geduurd, en het ziet er naar uit dat dit de eerste zomer gaat zijn die weer helemaal vol zit met mogelijkheden. Dat betekent dus dat je waarschijnlijk weer naar Lekkerzonistan kunt gaan, waar dat voor jou ook mag wezen. Met de afgelopen jaren en corona zijn we echter flink creatief geworden als het gaat om vakantie vieren, en er zijn veel meer dingen te doen zoals echte klassieke verjaardagen vieren met familie! De wereld van mogelijkheden zorgde bij ons voor een brainstorm. Wat kunnen we deze zomer gaan doen?

Op avontuur!

Sowieso op avontuur. Dat hoeft geen uitgebreide roadtrip door de Verenigde Staten te zijn. Nee, want nu alles weer kan is het tijd om opnieuw avontuur uit te vinden. Lekker wandelen en niet weten waar je gaat verblijven. Misschien een tentje meenemen en bij de boer slapen op het veld. Nederland zit opeens vol avontuur, en je kunt tussendoor gewoon naar het zwembad, de bioscoop, het museum, en zoveel meer! Waar wil jij naartoe op avontuur als je maar 200 kilometer ver mag gaan? De meest originele ideeën maak je door jezelf te begrenzen als je alles kunt.

Gelblasterstore

Lekker spelen zoals je al tijden niet hebt gedaan, geschikt voor alle leeftijden, en biologisch afbreekbaar. Dat is waar de gelblasterstore voor staat. Wat dat is? Denk aan paintball maar dan met waterballetjes. Simpel en effectief kunnen ze overal gebruikt worden. Zo is de gelblasterstore perfect om af te koelen na een lange warme dag, en leuk om met de kinderen te doen in plaats van te gamen op de bank.

Gerelateerd nieuws  Op naar de Ardennen!

gelblasterstore

Schatten

Wist je dat schatten zoeken weer helemaal van deze tijd is?  Uiteraard is het ongelofelijk leuk om èen speurtocht met priatenschat voor de kids te bedenken. Dat kun je ook prima doen. Er zijn echter ook soortgelijke activiteiten die je kant en klaar met iedereen samen kunt doen, en soms zijn die zelfs gratis! Met een urban escaperoom (wel betaald) ga je bijvoorbeeld op avontuur door een stad om een verhaal te volgen en een mysterie op te lossen. Erg leuk om te doen in de stad waar je woont om deze met andere ogen te leren zien, maar natuurlijk ook leuk in andere steden! Daarnaast bestaat er iets genaamd geocaching. Geocaching is een groot netwerk van mensen die zelf schatjes hebben begraven waar jij met tips en mogelijk geografische gegevens naar kunt gaan zoeken. Schatje gevonden? Pak er iets uit en laat iets anders erin achter, of schrijf je naam op in het logboek dat erbij zit. De schatten liggen overal begraven!

Recent

Groot tekort aan vrachtwagenchauffeurs: hoe komt dat?

19/04/2024

Wat de iPhone ons kan leren over esthetiek en functionaliteit

18/04/2024

Ontdek unieke woningdesigns

16/04/2024

Knutselen met kinderen: De leukste lente ideeën

16/04/2024

Online marketing trends voor 2024

15/04/2024

Meer in deze categorie

Knutselen met kinderen: De leukste lente ideeën

|
Vrije Tijd

De meest gebruikte seksspeeltjes op dit moment 

|
Vrije Tijd

Borduren? Dat kan jij ook!

|
Vrije Tijd

Weetjes over vodka

|
Vrije Tijd
© Copyright Designmarkaz 2024
hello world!