Outplacement

11/10/2019
|
51
outplacement

Op de website van outplacement kun je door een account aan te maken eenvoudig gekoppeld worden aan een bedrijf of onderneming. Outplacement helpt jou dus bij het vinden van een nieuwe baan. Dit profiel dient geheel persoonlijk te worden ingevuld. Hierdoor komen jouw kwaliteiten en ervaringen naar boven. Op basis van de gegevens komen de juiste matches naar boven.

outplacement

Programma’s

Je kunt ook twee volledige programma’s volgen. Programma A en programma B zijn verschillend van elkaar.

Programma A duurt 3 maanden en kost 1500 euro, terwijl programma B 6 maanden duurt en 2000 euro kost. Bij beide programma’s beginnen ze met het testen van je inzet. Wat hiermee wordt bedoeld is dat je 3 soorten testen ondergaat. Deze testen hebben betrekking op jouw persoonlijk en op de werkzaamheden. De resultaten van deze tests geven een goed beeld van jou. Vervolgens krijg je een loopbaancoach die jouw gedurende 5 uren gaat begeleiden. Dit alles gebeurt online. Het is de bedoeling dat je samen met je coach thema’s gaat bespreken die jouw op hun beurt weer helpen een nieuwe baan te vinden. Weet jij van jezelf dat je moeite hebt bij het maken van een professioneel cv of een LinkedIn profiel? Geen zorgen. Jouw online coach helpt je hier graag bij. Tenslotte heb je iets wat jobsearching heet. Hierbij krijg je gedurende 3 maanden toegang tot een account. Met dit account kun je meer dan 200.000 verschillende vacatures kiezen.

Gerelateerd nieuws  Welke verzekeringen zijn er?

Verschil

Zoals eerder vermeld zit er dus wel degelijk verschil in de twee programma’s. Tot nu toe waren ze beide hetzelfde. Het verschil zit m’ in enkele extra zaken die wel bij programma B zitten maar niet bij programma A. Dit is als eerste te cv-check. De naam zegt eigenlijk al genoeg. Jouw cv wordt van begin tot eind nagekeken en daarna volledig afgestemd op jouw wensen. Als laatste heb je het online leerplatform. Dit is ideaal voor jou op het moment dat je jezelf wilt doorontwikkelen. Via dit platform krijg je namelijk de kans om een paar honderd trainingen en opleidingen te volgen. Dit maakt jouw kans op het vinden van een baan groter.

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

11 Tips voor jouw E-mailmarketing in 2023

|
Bedrijfsleven

Het belang van een sterke positie in de markt

|
Bedrijfsleven

Waarom reviews lezen handig kan zijn voordat je een aankoop doet?

|
Algemeen, Bedrijfsleven

HR- recruitment trends van 2023

|
Bedrijfsleven
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!