Pijn na het sporten

massage pistool

Voor iedereen die fanatiek naar de sportschool gaat is sport een uitlaatklep. De meeste mensen gaan graag naar de gym en vinden het dan ook vervelend als ze niet kunnen gaan. Een avondje missen door een verjaardag of iets dergelijks is nog niet zo erg, maar wat als je voor een langere periode niet kan gaan? Dat laatste kan het gevolg zijn van een blessure of overbelasting. Op het moment dat jij intensief hebt gesport hebben je spieren rust nodig. Deze rust vertaald zich meestal in slaap. Wanneer de spieren niet voldoende rust krijgen, dan kan het voorkomen dat je last gaat krijgen. Deze last kan in sommige gevallen leiden tot een blessure en dat is het laatste dat je wil!

massage pistool

Sneller herstellen

Heb jij wel een last van pijntjes nadat je hebt gesport, dan kan het wel eens zijn dat je spieren niet genoeg rust krijgen. Vraag jezelf af of jij elke nacht wel aan je 7 of 8 slaap komt. Is dit niet het geval, dan moet je naar andere manieren gaan kijken om je spieren te laten herstellen. Gelukkig zijn er anno 2020 allerlei apparaten die je hierbij kunnen helpen. Een fitgun, met andere woorden een massage pistool, versneld het herstel proces van je spieren. Het apparaat bootst als het ware een sportmassage na. Door de kloppende en trillende bewegingen die het apparaat maakt versoepeld het spierweefsel. Ook kneedt het vastzittende knoppen en spanningen los. Een massage pistool is zowel geschikt als warming-up voordat je gaat sporten en een cooling-down of herstel nadat je hebt gesport. Buiten alle bekende voordelen verbeterd een massage pistool de bloedsomloop in je lichaam.

Gerelateerd nieuws  Beter slapen door stress te verminderen

Specificaties van het massage pistool

Je hoeft niet bang te zijn dat het apparaat oververhit raakt. Het slimme ventilatie systeem zorgt ervoor dat de motor altijd wordt verkoeld. Het apparaat beschikt verder over een batterij die tot 5 uur mee kan. Eenmaal leeg is deze binnen 1 tot 2 uur weer vol. Veder heeft het apparaat een touchscreen voor eenvoudige besturing. Een massage pistool is geschikt voor eenieder die het belangrijk vind om gezond en geheel blessurevrij te sporten.

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

|
Gezondheid & Lifestyle, Vrije Tijd

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

|
Algemeen, Gezondheid & Lifestyle

De beste manieren om uw woning te verduurzamen

|
Gezondheid & Lifestyle, Wonen

De ultieme zoektocht naar de beste vibrator: een vibrerende reis naar extase!

|
Gezondheid & Lifestyle
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!