Pijn na het sporten

massage pistool

Voor iedereen die fanatiek naar de sportschool gaat is sport een uitlaatklep. De meeste mensen gaan graag naar de gym en vinden het dan ook vervelend als ze niet kunnen gaan. Een avondje missen door een verjaardag of iets dergelijks is nog niet zo erg, maar wat als je voor een langere periode niet kan gaan? Dat laatste kan het gevolg zijn van een blessure of overbelasting. Op het moment dat jij intensief hebt gesport hebben je spieren rust nodig. Deze rust vertaald zich meestal in slaap. Wanneer de spieren niet voldoende rust krijgen, dan kan het voorkomen dat je last gaat krijgen. Deze last kan in sommige gevallen leiden tot een blessure en dat is het laatste dat je wil!

massage pistool

Sneller herstellen

Heb jij wel een last van pijntjes nadat je hebt gesport, dan kan het wel eens zijn dat je spieren niet genoeg rust krijgen. Vraag jezelf af of jij elke nacht wel aan je 7 of 8 slaap komt. Is dit niet het geval, dan moet je naar andere manieren gaan kijken om je spieren te laten herstellen. Gelukkig zijn er anno 2020 allerlei apparaten die je hierbij kunnen helpen. Een fitgun, met andere woorden een massage pistool, versneld het herstel proces van je spieren. Het apparaat bootst als het ware een sportmassage na. Door de kloppende en trillende bewegingen die het apparaat maakt versoepeld het spierweefsel. Ook kneedt het vastzittende knoppen en spanningen los. Een massage pistool is zowel geschikt als warming-up voordat je gaat sporten en een cooling-down of herstel nadat je hebt gesport. Buiten alle bekende voordelen verbeterd een massage pistool de bloedsomloop in je lichaam.

Gerelateerd nieuws  Een kleurtje krijgen in de winter

Specificaties van het massage pistool

Je hoeft niet bang te zijn dat het apparaat oververhit raakt. Het slimme ventilatie systeem zorgt ervoor dat de motor altijd wordt verkoeld. Het apparaat beschikt verder over een batterij die tot 5 uur mee kan. Eenmaal leeg is deze binnen 1 tot 2 uur weer vol. Veder heeft het apparaat een touchscreen voor eenvoudige besturing. Een massage pistool is geschikt voor eenieder die het belangrijk vind om gezond en geheel blessurevrij te sporten.

Recent

Groot tekort aan vrachtwagenchauffeurs: hoe komt dat?

19/04/2024

Wat de iPhone ons kan leren over esthetiek en functionaliteit

18/04/2024

Ontdek unieke woningdesigns

16/04/2024

Knutselen met kinderen: De leukste lente ideeën

16/04/2024

Online marketing trends voor 2024

15/04/2024

Meer in deze categorie

De zorgverzekering en ouderen

|
Financieel, Gezondheid & Lifestyle

Wat te doen met asbest in huis?

|
Gezondheid & Lifestyle, Wonen

De veelzijdige redenen waarom we naar de kapper gaan

|
Gezondheid & Lifestyle

De verschillende scootmobiel uitgelegd

|
Gezondheid & Lifestyle, Travel & Transport
© Copyright Designmarkaz 2024
hello world!