Samsung

10/04/2020
|
242

Op 1 maart 1938 is Samsung opgericht, maar niet als elektronica bedrijf maar als handel in Koreaanse vis, groente en fruit die ze exporteerde naar China.  Daarna kwam een grote innovatie en wilden ze zich richten op de toekomst. De Samsung elektronica is opgericht in 1969, in 1970 zijn ze begonnen met de productie van de zwart wit televisie. Een jaar later is Samsung begonnen met de export van de zwart wit televisie. Vanaf 1974 zijn ze begonnen met de productie van wasmachines en koelkasten. Ze hebben in 7 jaar tijd een miljoen zwart wit televisies geproduceerd. Vanaf deze tijd begon Samsung populair te worden en steeds meer mensen kochten het of wilden het graag hebben. Tegenwoordig maakt Samsung zoveel verschillende producten dat bijna iedereen wel iets van Samsung in zijn huis heeft.

Apple

Apple is opgericht op 1 april 1976, ze zijn in Californië begonnen met het maken van computers. Apple was al redelijk populair, maar is al helemaal bekend sinds het uitbrengen van de Apple I, dit is een kleine persoonlijke computer. Toen aan de populariteit van de computer een eind kwam waren ze bijna failliet. Maar toen ze in 1997 een investering kregen van 150 miljoen dollar van Microsoft. Door deze investering is Microsoft een groot aandeelhouder van een deel van Apple. Tegenwoordig zijn ze met Samsung samen een van de bekendste telefoon merken van de wereld. Er is geen enkel land waar ze niet van Apple weten of er ooit van hebben gehoord.

Gerelateerd nieuws  Wat is Videoland?

 

Huawei

Ren Zhengfei, een voormalige ingenieur van het Chinese Volksleger richtte Huawei in 1987 op om bedrijfstelefooncentrales te maken. Aanvankelijk verkocht Huawei vooral telefooncentrale-apparatuur uit Hong Kong, maar al snel groeide Huawei uit tot een dominante speler in China en later op de wereldmarkt. Sinds 2012 mag Huawei zich de grootste leverancier van telecommunicatienetwerken ter wereld noemen, een positie werd overgenomen van het Zweedse Ericsson.

telefoons

De beste telefoon?

De beste telefoon bestaat niet want iedereen heeft zijn eigen eisen en voorkeur. Maar sommige gaan iets sneller kapot dan de ander of zien er gewoon mooier uit. Je kan je saaie telefoon ook opfleuren met telefoonhoesjes voor Samsung, Apple of Huawei.

Recent

Zo kies je de juiste container voor jouw project

23/07/2024

Van schets tot showroom: het proces achter autodesign

16/07/2024

Kun je rijlessen in een elektrische auto volgen?

04/07/2024

Hoe organiseer je een onvergetelijk jubileum?

28/06/2024

De kunst van het schrijven van een oprecht bericht

25/06/2024

Meer in deze categorie

Zo kies je de juiste container voor jouw project

|
Algemeen

De kunst van het schrijven van een oprecht bericht

|
Algemeen

Hoe verbeter je de toegankelijkheid van je website

|
Algemeen

Verhuizen naar een andere provincie

|
Algemeen
© Copyright Designmarkaz 2024
hello world!

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home2/weblinksnl/designmarkaz.net/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427