Slecht weer? Dit kun je doen in Arnhem

07/04/2022
|
103
vechtsport Arnhem

De weergoden zijn in ons kikkerlandje niet altijd gunstig gezind. Met sneeuw in april en regen in december, of de rest van het jaar, zit een buitenactiviteit er niet echt in. Gelukkig zijn er genoeg leuke dingen die je in Arnhem kunt doen bij slecht weer.

Vechtsport Arnhem

Een les vechtsport in Arnhem is misschien niet het eerste dat in je opkomt wanneer je een bezoekje brengt aan de stad. Toch is het volgen van een les vechtsport in Arnhem een ontzettend leuke activiteit om alleen, maar ook om samen met familie of vrienden te doen. Meer sporten is een goed voornemen van vrijwel heel Nederland en wat is nou leuker dan iets nieuws proberen en meteen te sporten. Bij vechtsport Arnhem worden verschillende soorten lessen gegeven. Daarnaast kun je er terecht voor coaching en advies over voeding.

Musea

Het bezoeken van musea is wellicht iets meer voor de hand liggend. Veel mensen vinden het bezoeken van musea echter erg saai. Arnhem bewijst het tegendeel! Je vindt hier onder andere het Nederlands Watermuseum, het Nederlands Wijnmuseum en de Historische Kelders van Arnhem. Vlak bij Arnhem in Elst ligt Akward Experience. Dit museum is heel erg geliefd bij influencers op Instagram. Genoeg te beleven dus!

Gerelateerd nieuws  Veilig trampolinespringen

Shoppen

Een dagje shoppen is natuurlijk nooit verkeerd! In Arnhem vind je een breed scala aan bijzondere winkels. Al eens gehoord van de 7 straatjes? Het is een van de exclusieve winkelgebieden in Arnhem met verrassende winkels in sfeervolle panden. In Arnhem is het elke zondag koopzondag. Tussen twaalf en zes kun jij dan met een gerust hart gaan struinen door de winkelstraten van Arnhem.

Burgers Zoo

Dat Burgers Zoo in Arnhem ligt wist je wellicht al, maar wist je ook dat maar liefst veertig procent van het park overdekt is. Dit maakt Burgers Zoo ook met Nederlands weer perfect voor een dagje uit. In de Ocean zit 8 miljoen liter water en vind je verschillende soorten haaien. Ook de Bush is overdekt. Hier waan jij je in het regenwoud en kun je onder andere de krokodillen en vleermuizen bezichtigen. Daarnaast zijn de meeste restaurants overdekt. Ideaal voor een hapje en drankje tussen de buien door.

vechtsport Arnhem

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

|
Gezondheid & Lifestyle, Vrije Tijd

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

|
Vrije Tijd

Activiteiten om ultiem te genieten in de natuur

|
Gezondheid & Lifestyle, Vrije Tijd

Een eigen voetbalshirt ontwerpen

|
Bedrijfsleven, Vrije Tijd
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!