Sommatiebrief de Jonge

Dagvaarding de Jonge

Er is door Stichting Corona Onderzoek een sommatiebrief naar Hugo de Jonge opgesteld en verstuurd. Dhr. Edo Sweebe en dhr. Niels Vanaken hebben de sommatiebrief met de dagvaarding opgesteld en is door veel mensen gedeeld op verschillende social media kanalen. Hugo de Jonge heeft een grote invloed op de maatregelen omtrent het Corona beleid. Hugo de jonge deze invloed kan hij nemen, omdat hij de minister van Volksgezondheid is. De volledige dagvaarding tegen de Jonge kan je lezen op de website van Stichting Corona Onderzoek.

Dagvaarding de Jonge

Door middel van een sommatiebrief is de dagvaarding de jonge opgesteld. In deze sommatiebrief staat dat dat de PCR-test gebruikt en gebaseerd is op een erg onbetrouwbaar onderzoek. Bovendien kan PCR-testen niet bepalen of het gedetecteerde RNA afkomstig is van COVID-19 of andere gerelateerde virussen. PCR-detectie detecteert alleen dode RNA-fragmenten in het virus in het lichaam. Als gevolg hiervan is het onmogelijk om te zeggen of de persoon in kwestie besmet of besmettelijk is en daarom ziek is of op het punt staat ziek te worden. Het feit dat het testlaboratorium PCR-testen op verschillende manieren toepast, verhoogt de betrouwbaarheid van de testresultaten niet. De inhoud van de dagvaarding tegen de Jonge stond dat het PCR-testbeleid en de communicatiemethoden moeten worden aangepast.

Gerelateerd nieuws  Wat is data consultancy en waarom heb je dit nodig?

Door wie is de sommatiebrief gestuurd

De dagvaarding de Jonge is gestuurd namens verschillende ondernemers die zich tegen het huidige coronabeleid verzetten. Er zijn zelfs PCR-experts benaderd en deze ondersteunden ook de inhoud van de dagvaarding de Jonge. In de dagvaarding hebben mensen twijfels geuit over het coronabeleid dat momenteel wordt uitgevoerd. Vanaf het begin van de PCR-test hebben mensen de betrouwbaarheid van de resultaten in twijfel getrokken. Desalniettemin zal de overheid op basis van de PCR-testresultaten nog steeds belangrijke beslissingen nemen. In de sommatiebrief aan Hugo de Jonge was hier scherpe kritiek op. Stichting Corona Onderzoek heeft daarom ook deze brief gestuurd met het verzoek het PCR-testbeleid aan te passen. Stichting Corona Onderzoek heeft tenslotte ook gepleit dat er eerlijk, open en transparant gecommuniceerd dient te worden met de Nederlands bevolking.

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

|
Gezondheid & Lifestyle, Vrije Tijd

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

|
Algemeen, Gezondheid & Lifestyle

Accentueer je ogen met oogmake-up

|
Algemeen

De beste manieren om uw woning te verduurzamen

|
Gezondheid & Lifestyle, Wonen
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!