Budget proof studentenkamer opknappen

29/07/2021
|
73
studentenkamer

Ben je helemaal uitgekeken op je studentenkamer en vind je het wel langzaam tijd worden voor een andere look? Helaas heb je als student niet zoveel te willen als het gaat om de inrichting van je studentenkamer. Als je iets namelijk niet hebt als student, dan is het wel geld. Hoe kun je dan budget proof je studentenkamer opknappen? Dan moet je creatief zijn! Kun jij daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan is deze blog voor jou!

 

Likje verf op de muur doet wonderen

Hoe lang zit die kleur al op de muur? Grote kans dat die muur al jaren niet meer geverfd is. Misschien heb je zelfs wel hier en daar wat vlekken zitten waarvan je niet eens weet hoe ze daar komen. Super smerig eigenlijk. Gelukkig heb je voor een paar euro al een emmer verf gekocht bij de bouwmarkt. Verf is vaak in de aanbieding en laten we eerlijk zijn, je hebt niet perse het aller duurste merk nodig toch? Sterker nog, het aller goedkoopste merk doet het al prima! Dan de volgende vraag, voor welke kleur kies je dan? Een sfeervolle groen of grijstint is een aanrader. Die past namelijk overal bij en is tijdloos. Wil je toch liever gaan voor iets romantisch of stoers? Dan zijn pastel of antraciet tinten perfect!

Gerelateerd nieuws  De verschillende soorten woningen

 

Verberg brandgaten en scheuren met stoelhoezen

Heb je een of meerdere stoelen op je kamer staan? Dan zal het ons niet verbazen als daar de nodige brandgaten, vlekken en gaten in zitten. Dat is natuurlijk geen gezicht! Gelukkig is er een heel goedkope manier om dat te verhelpen: stoelhoezen! Als student zijn stoelhoezen je beste vriend! Zo kosten vrijwel niets, zijn verkrijgbaar in alle kleuren en printjes én zijn makkelijk te vervangen. Daarbij passen ze over elke stoel. Ideaal! Wist je eigenlijk dat als de kamer waar je in slaapt opgeruimd en netjes is, je ook beter slaapt? Beter slapen begint zo dus bij stoelhoezen. Vaak kun je hoezen voor stoelen heel goedkoop in multipacks kopen. Kun je meteen je huisgenoten blij maken met nieuwe stoelhoezen!

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

|
Wonen

De beste manieren om uw woning te verduurzamen

|
Gezondheid & Lifestyle, Wonen

Zo geef je je huis een warme look

|
Wonen

6 tips om je woning te verduurzamen

|
Algemeen, Wonen
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!