Tattoo shop slim inrichten

15/07/2022
|
89
Stoffeerder Heerlen

Ben je van plan een eigen tattoo shop op te zetten? Dan kun je vast wel wat handige tips gebruiken om in gedachten te houden bij het inrichten ervan! Want naast dat het volledig steriel moet zijn, wil het oog natuurlijk ook wat. Benieuwd hoe je dat het beste kan aanpakken? Lees dan snel verder.

Tattoo shop functioneel inrichten

Start met het maken van een goede indeling. Door optimaal gebruik te maken van de ruimte kun je ook optimaal resultaat behalen. Huur je meerdere tatoeëerders in? Dan moet je ook genoeg werkruimte voor iedereen weten te creëren. Veel klanten hebben behoefte aan privacy terwijl ze getatoeëerd worden, omdat ze misschien een semi-intiem deel van hun lichaam moeten blootleggen. In een ideale wereld zou je iedere tattoo artist individuele, volledig omheinde kamers bieden. Dit is in realiteit echter niet altijd mogelijk, investeer daarom in (verplaatsbare) afscheidingswanden. Deze fungeren als verdelers, terwijl er zo toch genoeg licht in elk station komt. Niet alleen zien ze er stijlvoller uit dan de dunne gordijnen die je in sommige tattoo shops ziet, maar klanten voelen zich ook een stuk veiliger. Een scherm verplaats je namelijk niet makkelijk, aan een gordijn hoef je maar te grijpen.

Gerelateerd nieuws  Weg uit de Randstad

Lederen bekleding van stoffeerder Heerlen

Als je de indeling hebt bepaald kun je beginnen met de inrichting. De stoelen waarop getatoeëerd wordt moeten volledig van leer gemaakt zijn. Deze kun je gemakkelijk nieuw kopen, helaas zijn deze niet bepaald goedkoop. Gelukkig kun je gebruikte tattoo stoelen prima gebruiken, je hoeft ze alleen even opnieuw te stofferen. Door het werk aan een professional over te laten ben je verzekerd van optimaal resultaat. Woon je in het Zuiden? Dan is het opzoeken van een stoffeerder in Heerlen een goede tip! Een stoffeerder in Heerlen of omstreken is dag in dag uit bezig met het stofferen van meubelen (in tegenstelling tot jou). Het enige dat jij hoeft te doen bij een stoffeerder in Heerlen is een stof uitzoeken en de meubelen aanleveren, easy toch? Eigenlijk moet je het inrichten van je tattoo shop verder zien als het herinrichten van je woonkamer.

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

|
Wonen

De beste manieren om uw woning te verduurzamen

|
Gezondheid & Lifestyle, Wonen

Zo geef je je huis een warme look

|
Wonen

6 tips om je woning te verduurzamen

|
Algemeen, Wonen
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!