4 tips voor de perfecte housewarming

29/12/2022
|
64
house warming

Gefeliciteerd, je hebt een nieuw huis gekocht! Dat betekent dat het tijd is om je huis in te wijden met een echte house warming. Maar… hoe heet je je vrienden en familie nou welkom in je nieuwe paleisje? Wij hebben een paar survivaltips voor je op een rijtje gezet!

Maak je huis feestjes-proof

Hoewel je huisje net af is, moet je toch nog een paar dingen aanpassen. Ten eerste wil je natuurlijk ruimte creëren om je gasten te ontvangen en tegelijkertijd wil je natuurlijk niet dat je huis overhoop wordt gehaald. Schuif bijvoorbeeld je meubels aan de kant en maak plaats voor enkele statafels. Zo voorkom je dat mensen op je dure, net gekochte bank gaan ploffen of krassen maken op de tafel.

housewarming

Stel een duidelijke begin- en eindtijd

Het is jouw huis, jouw feestje dus jij bent de baas! Wil je de touwtjes in handen houden, vermeld dan een duidelijke datum en begin- en eindtijd. In zo’n geval weet je dat je voldoende tijd hebt om iets voor te bereiden en dat je eventueel nog tijd hebt om na je housewarming het een en ander op te ruimen.

Gerelateerd nieuws  Milieubewust leven

Nodig niet iedereen tegelijkertijd uit

Als je juist meer houdt van diepgaandere gesprekken kun je er ook voor kiezen om kleinere groepen mensen uit te nodigen. Zo heb je ook meer aandacht voor elkaar en is er meer gelegenheid om een gedegen rondleiding te geven. Wanneer je namelijk een house warming geeft, ben je de hele avond bezig met het tevreden houden van je gasten en kun je zelf minder genieten. Nodig je een select gezelschap uit, dan heb je zelf ook de tijd om een wijntje en een hapje te nemen.

Doe het pas als je huis helemaal af is

Een verhuizing is op zich al een hectische periode en we snappen dat je, hoewel je misschien zou willen, niet meteen een feestje geeft en je huis openstelt voor iedereen. Het is dan ook begrijpelijk als je wilt wachten met een housewarming totdat het helemaal af is en je niet meer loopt te stressen over het grofvuil in Middelburg afvoeren of de verf op de muur.

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

|
Wonen

De beste manieren om uw woning te verduurzamen

|
Gezondheid & Lifestyle, Wonen

Zo geef je je huis een warme look

|
Wonen

6 tips om je woning te verduurzamen

|
Algemeen, Wonen
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!