Toilet met mozaiek

11/05/2019
|
67
mozaiek toilet

Als u opzoek bent naar mozaiek zal u al snel opvallen dat er veer verschillende tegeltjes zijn ze zijn er in alle vormen, kleuren en maten. Ook kunnen de mozaiek tegeltjes  van verschillend materiaal zijn gemaakt. Mozaiek van natuursteen in uw huis laat de waarde van het huis stijgen. Ook heeft het een verfrissende uitstraling voor uw huis.

De romeinse tijd

Vroeger maakte ze met mozaiek afbeeldingen van grote goden of keizers waar ze trots op waren en dit plaatste ze op de muur. Dit was alleen voor de mensen die rijk waren. Vroeger stond mozaiek voor rijk dom en luxe maar tegenwoordig kan iedereen het in zijn huis verwerken. Veel mensen hebben al mozaiek in hun huis zoals in de keuken, bad kamer of in de ramen maar er komen steeds meer nieuwe plekken bij waar mozaiek geplaatst word. Het komt steeds vaker voor dat mensen mozaiek plaatsen op hun toilet, dit doen ze voor een frissere uitstraling, het er persoonlijker uit te laten zien of omdat ze gewoon toe zijn aan vernieuwing. Als u graag mozaiek toilet wilt hoeft u niet bang te zijn dat u het steentje voor steentje op de muur moet gaan plakken er bestaan namelijk ook matjes op gaas hierdoor word het aanbrengen makkelijk voor u!

Gerelateerd nieuws  Kinderfeest ideeën voor in de zomer

mozaiek toilet

Hoe plaats je mozaiek?

Met uitzondering van RVS en aluminium kunt u voor de rest alle matjes plaatsen op het toilet. Deze materialen kunnen niet gebruikt worden omdat ze sneller krasjes krijgen.  U heeft de keus uit twee afmetingen voor de mozaiek matjes  15x15 cm of 30x30 cm. U kiest helemaal zelf de kleuren van de tegeltjes uit en het patroon mag ook helemaal naar u eigen keus zijn of u pakt al een van de bestaande patronen uit ons assortiment. Naast dat het er modern uit ziet en u eens iets nieuws in uw huis heeft gaat het ook nog eens super lang mee en u raakt er niet snel op uitgekeken.

Bent u door deze tekst benieuwd geworden of bent u geïnspireerd in mozaiek tegeltjes voor op u toilet? Kijk dan nu op www.topmozaiek24.nl en laat u inspireren door het grote assortiment of vraag vrijblijvend advies.

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

|
Wonen

De beste manieren om uw woning te verduurzamen

|
Gezondheid & Lifestyle, Wonen

Zo geef je je huis een warme look

|
Wonen

6 tips om je woning te verduurzamen

|
Algemeen, Wonen
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!