Trouwen in het bos 

trouwen-in-het-bos

Tegenwoordig is het heel normaal om een niet standaard trouwlocatie uit te zoeken. Fijn, want met een passende trouwlocatie kun je er een feest van maken dat precies past bij jou en je partner. Het trouwen in het bos is ook populair. Wil je trouwen in het bos? Dan hebben we hier fijne tips voor jou, voor een geslaagd trouwfeest in het bos. 

Leuke locaties voor trouwen in het bos

Er zijn over heel Nederland verspreidt leuke locaties waar je in het bos kunt trouwen. Zo is er verscholen in het Heumense bos 'De Boskas'. Het hoort bij de plaats Heumen en is in de buurt van Nijmegen. Dit is een oranjerie echt helemaal midden in het bos. Echt trouwen in het bos, letterlijk. Met sfeervolle verlichting en veel groen is dit voor veel mensen een buitengewoon idyllisch plekje om te trouwen. Voor een bruiloft met zo'n 80 mensen een ideale plek. 

Woon je in het Oosten van het land? Dan is de Rustieke Barn wellicht iets voor jou. Het is een schuur, voor 100 gasten maximaal, in Overijssel gelegen in het mooie groen. Je kunt in het oosten ook terecht bij Erve Beverborg, een locatie in De Lutte. De Lutte ligt ook in Overijssel. Hier vind je ook een fantastische mooie schuur. Hier kun je eten, proosten en feesten naast de weilanden!  

Gerelateerd nieuws  Wat is de link tussen je nagels en je gezondheid?

Trouwalbum maken 

Een mooie locatie verdient natuurlijk een mooi trouwalbum. Voor een trouwalbum maken, heb je mooie foto's nodig. Hiervoor is het belangrijk dat je de juiste fotograaf uitzoekt. Er zijn veel allround fotografen, alleen voor een bruiloft in het bos kun je beter op zoek naar een fotograaf die ook heel goed de natuur weet vast te leggen. Kijk gewoon eens website van fotografen wat voor werk ze leveren en waar je gecharmeerd van bent. Naast goede natuurfotografie is het ook belangrijk dat een fotograaf de mensen op deze mooie dag goed weet vast te leggen.  

trouwalbum-maken

Vind je niet alles in één fotograaf? Overweeg dan om voor twee fotografen te kiezen. Zo krijg je van beide het beste. Dan heb je bij het trouwalbum maken de keuze uit goede foto's van het bos en mooie foto's van de mensen. Je kunt voor een trouwalbum maken een amateurfotograaf overwegen, maar bedenk wel goed: je eigen bruiloft vier je vaak maar één keer in je leven. 

Lees ook de blog over: Activiteiten om ultiem te genieten in de natuur.

Recent

Groot tekort aan vrachtwagenchauffeurs: hoe komt dat?

19/04/2024

Wat de iPhone ons kan leren over esthetiek en functionaliteit

18/04/2024

Ontdek unieke woningdesigns

16/04/2024

Knutselen met kinderen: De leukste lente ideeën

16/04/2024

Online marketing trends voor 2024

15/04/2024

Meer in deze categorie

De zorgverzekering en ouderen

|
Financieel, Gezondheid & Lifestyle

De duurzaamheidstrends in stadsplanning

|
Algemeen

5 Tips om je telefoon te personaliseren

|
Algemeen

Wat te doen met asbest in huis?

|
Gezondheid & Lifestyle, Wonen
© Copyright Designmarkaz 2024
hello world!