Tuinmeubels wat is er belangrijk?

11/02/2020
|
87
terrastafels

Stel je hebt net een nieuw huis gekocht met een tuin. Daarvoor woonde je in een flat op driehoog. Je hebt nu dus een tuin maar niet echt iets voor in de tuin. Waar let je dan op bij de aankoop van nieuwe tuinmeubels?

budget

Om te beginnen is het belangrijk dat je van te voren het budget bepaald. Wat wil je uitgeven en wat wil je voor die prijs ook hebben? Een stoel van 150 euro kan heel erg mooi zijn en fantastisch zitten maar als je er vier moet hebben voor een budget van 300 euro ga je dat moeilijk halen. Dus is het belangrijk om te kijken naar de prijs.

Kwaliteit

Het is belangrijk om te kijken naar de kwaliteit. Normaal gesproken verwacht namelijk wel dat het meubilair een aantal jaren meegaat. Je wilt namelijk niet elke zomer een nieuw tuin-set kopen. Let bij de aankoop op het materiaal van bijvoorbeeld de tuinstoel. Zoek op hoelang zoiets normaal gesproken hoort mee te gaan. Zet dit dan af tegen de prijs die je ervoor betaalt om een goed beeld te krijgen. Een kwalitatief slecht tuin-set is zonde van het geld, je had namelijk dan beter een iets duurder zet kunnen kopen van betere kwaliteit. Bij het kwalitatief slechte tuin-set kun je na één jaar alweer een nieuwe kopen en ben je dus duurder uit dan bij een tuin-set van betere kwaliteit. Let ook op het materiaal van de tuin-set. Bij een houten tuintafel kan het namelijk zijn dat je er veel onderhoud aan hebt. Hout is sowieso een product wat erg veranderd door het jaar heen. In de zomer gaat een plank namelijk bollen en uitzetten in de zon. Daarnaast geldt dat sommige stukken hout af en toe eens een likje verf of lak nodig hebben.

Gerelateerd nieuws  Geef je huis een frisse look

terrastafels

Design

Zoek op internet naar tuin-sets die jouw aanspreken. Het is namelijk belangrijk dat jij het tuin-set ook mooi vindt. Jij bent namelijk degene die er straks jaren naar moet gaan kijken. Ga na je oriëntatie via het internet eens kijken naar jouw type tuin-set bij een bouwmarkt of winkel voor vrijetijdsproducten. Ga eens lekker zitten op die banken, stoelen en terrastafels. Neem lekker de tijd om zo goed te kunnen beoordelen wat bij jou past.

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

|
Wonen

De beste manieren om uw woning te verduurzamen

|
Gezondheid & Lifestyle, Wonen

Zo geef je je huis een warme look

|
Wonen

6 tips om je woning te verduurzamen

|
Algemeen, Wonen
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!