Een eigen voetbalshirt ontwerpen

10/03/2023
|
265
Voetbalshirt ontwerpen

Wil jij een voetbalshirt ontwerpen en laten bedrukken voor jezelf of voor jouw voetbalteam? Dan kun je dit eenvoudig online laten doen. Maak gebruik van een van de vele handige design tools om de mooiste voetbalshirts te ontwerpen. Je kiest zelf de kleuren en de bedrukking. Het ontwerpen van jouw eigen voetbalshirt gaat erg eenvoudig!

Voetbalshirt met naam en rugnummer

De naam en het rugnummer mogen natuurlijk niet ontbreken op een voetbalshirt. Door gebruik te maken van een online tool, kun je eenvoudig jouw naam en favoriete rugnummer toevoegen. Ook kun je een logo en een sponsornaam toevoegen aan jouw voetbalshirt.

Het ontwerpen van jouw eigen voetbalshirt betekent dat je natuurlijk ook het lettertype en de kleur kunt bepalen. Door allemaal hetzelfde tenue te dragen maak je als voetbalclub een professionelere uitstraling. Daarnaast zijn de voetbalshirtjes gemaakt van een hoge kwaliteit en hebben ze een hoog draagcomfort. Ook de bedrukking is van hoge kwaliteit waardoor jij en jouw voetbalteam nog lang plezier hebben van de mooie voetbalshirts.

voetballer

Een voetbal shirt naar smaak ontwerpen

Een voetbalshirt digitaal ontwerpen gaat heel eenvoudig. Binnen een paar stappen heb je een shirt volledig naar jouw smaak samengesteld. Het ontwerpen van een shirt gaat als volgt:

  1. Kies het type shirt dat je wil laten ontwerpen. Naast een voetbalshirt kun je vaak nog enkele andere shirts laten bedrukken. Zo zijn er voor een hoop verschillende sporten shirtjes te vinden.
  2. Vervolgens kies je de kleuren die bij jouw vereniging passen. Kies je de maat en de hoeveelheid shirts.
  3. Daarna schrijf je een tekst of kies je een afbeelding, die op het shirt moet komen te staan. Je bepaalt zelf de grootte en de plaats van de tekst of afbeelding. Uiteraard kun je zelf ook de nummers kiezen die op het shirt komen te staan.
  4. Heb je alle opties toegevoegd aan het shirt, dan kun je de bestelling afronden. Aan de hand van de verschillende opties wordt de prijs berekend. Vervolgens kun je de shirtjes bestellen.
Gerelateerd nieuws  Werken in een peuterspeelzaal, dit moet je weten!

Een voetbalshirt steeds belangrijker

Vroeger waren de voetbalshirts vrij eenvoudig. Vandaag de dag staat er steeds meer op de voetbalshirts. Naast het logo staan ook de naam, nummers en sponsoren op de voetbalshirts. Voetbalshirts zijn een echte business geworden. Door de grote aandacht voor voetbal is het voor grote bedrijven interessant om een voetbalclub te sponsoren. Het is voor bedrijven interessant om op het voetbalshirt te staan, omdat het bereik zo wordt vergroot. Om die reden zijn bedrijven bereid grote bedragen te betalen.

Ook aan de verkoop van voetbalshirtjes verdienen topclubs jaarlijks vele miljoenen euro’s. Een voetbalshirt met de naam van een grote voetbalspeler levert al snel een hoop geld op. Wie wil nu geen shirtje van zijn favoriete speler hebben?

Wil je toch liever een voetbalshirt met je eigen naam en rugnummer? Dan kun jij deze zelf laten ontwerpen. Kies een voetbalshirt van jouw favoriete voetbalclub en laat deze bedrukken met jouw eigen naam en favoriete nummer!

Ben je benieuwd naar meer ontwerp tips? Bekijk dan hier onze blog over tips voor het bedrukken van dozen op maat. Of bekijk hier hoe je hoger in Google scoort met jouw website.

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

|
Gezondheid & Lifestyle, Vrije Tijd

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

|
Vrije Tijd

11 Tips voor jouw E-mailmarketing in 2023

|
Bedrijfsleven

Het belang van een sterke positie in de markt

|
Bedrijfsleven
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!