Alle voordelen van de aanschaf van deelfietsen op een rij!

30/01/2023
|
76

Ben je als organisatie of bedrijf op zoek naar een passend E-bike deelsysteem? Kijk dan een bij Connectbike. Zo kun je laagdrempelig en voordelig starten met een vast bedrag per maand, zodat jij als bedrijf niet voor verrassingen komt te staan. Naast de grote steden worden ook steeds meer regio’s geconfronteerd met de toename van files, wordt parkeren in elke centrum steeds lastiger, en verslechtert de luchtkwaliteit in een rap tempo. Dit vraagt  voor verandering. Want als we de steden bereikbaar en leefbaar willen houden, zal er meer gebruik van het openbaar vervoer en de fiets moeten worden.

Deelsysteem

Om deze reden zijn diverse marktpartijen uit verschillende sectoren al overstag, en maken gebruik van een full service e-bike deelsysteem. Dit systeem is ideaal voor verschillende dienstreizen. Daarnaast is het vele malen voordeliger en bovendien beter voor de vitaliteit van je medewerkers dan wanneer ze met de auto of het openbaar vervoer reizen.

Voordelen van een lease e-bike

Een groot voordeel van e-bikes is uiteraard de tijd die het oplevert. Geen uren in de file meer of tijd verspillen met het zoeken naar een parkeerplek. Begin je dag een stuk minder stressvol en fitter met het gebruik van een e-bike. Daarnaast is een e-bike leasen veel goedkoper dan het openbaar vervoer en al helemaal goedkoper dan het gebruik van een auto. Bedenk maar eens hoeveel je zult besparen op brandstof en parkeergeld! Bovendien ben je zo ook nog eens lekker duurzaam bezig, want na lopen is fietsen de meest duurzame manier van reizen. Je stoot op de fiets veel minder CO2 uit dan wanneer je met de auto of het openbaar vervoer reist.

Gerelateerd nieuws  Wat te doen bij een soa?

Eenvoudig te reserveren

Dankzij de eenvoudige te bedienen App op je smartphone kun je als medewerker binnen enkele seconden je fiets reserveren en open je het digitaal slot. Geen gedoe met sleutels dus! Als je als bedrijf voor de e-bikes kiest, worden deze uiteraard rijklaar afgeleverd. Wil je graag dat de fietsen gepersonaliseerd worden met het logo van de onderneming? Ook dat is mogelijk. En mochten er  stal- en laadvoorzieningen gewenst zijn, ook dat kan allemaal geregeld worden!

Volledige service

In het lease abonnement zit verder een volledige reparatie service. Heb je een kleine reparatie zoals een kapotte ketting of lekke band? Dan wordt deze gerepareerd  binnen 60 minuten! En grotere reparaties worden vaak binnen slechts 48 uur opgelost. Om de meeste problemen en reparaties te voorkomen worden de fietsen iedere 3 maanden van preventief onderhoud voorzien. Zo zal kan je personeel met een gerust hart het fietspad op!

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

|
Algemeen, Gezondheid & Lifestyle

Accentueer je ogen met oogmake-up

|
Algemeen

6 tips om je woning te verduurzamen

|
Algemeen, Wonen

5 Praktische tips voor het verkopen van je auto

|
Algemeen
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!