Waar je op moet letten als je een website laat maken

14/01/2022
|
64
maatwerk website

Wanneer je zelf niet de meest technische persoon bent en daarnaast niet over de vaardigheid beschikt om een website te maken, zul je naar alle waarschijnlijkheid hier iemand voor willen inhuren. Voor je bedrijf wil je natuurlijk het beste, dus ook een mooie website waarmee jij potentiële klanten kan aanspreken. Maar waar moet je op letten als je een website laat maken en hoe zorg je ervoor dat je hier niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen? Voor een maatwerk website wil je natuurlijk het beste. Hier kun je zelf grotendeels al voor zorgen! Hoe je dat doet, lees je in dit artikel.

Het budget

Als bedrijf is het goed om van tevoren na te denken over het geld dat je wil uitgeven aan het laten bouwen van een website. De prijs is namelijk uiteindelijk vaak de ‘dealbreaker’ als het gaat over de website. Bepaal vooraf je wensen en kijk daarbij naar een realistisch budget. Op basis daarvan kun je ook beslissen welk bedrijf je het beste kan inhuren, om jouw website te maken. Bij de ene partij kost een maatwerk website €199, waar de andere partij €499 vragen. Pas het laten maken van een website niet binnen je budget? Je kan zelf gemakkelijk een eigen website maken.

CMS

Een Content Management Systeem, oftewel een CMS is een systeem waarbij op eenvoudige wijze een website ontwikkeld en beheerd kan worden. Elk CMS systeem is anders en zo ook het systeem wat jouw websitemaker gebruikt. Vraag altijd naar welk CMS ze gebruiken en vraag daarbij een demonstratie. Op deze manier kun je gemakkelijk zelf de website aanpassen naar jouw smaak. Hierdoor hoef je niet om de haverklap de websitemaker te bellen, om wijzigingen door te voeren. Bekende CMS beheersystemen zijn WordPress en Drupal. Wat tevens belangrijk is bij een maatwerk website, is om te vragen naar de kosten van het CMS. Vergeet daarbij niet te vragen naar de manier van updaten, waardoor de veiligheid en betrouwbaarheid van de website gewaarborgd blijft.

Gerelateerd nieuws  Het stappenplan voor de perfecte sollicitatie

Zoekmachine

Wat heb je aan een website, als deze niet vindbaar is in Google? Vraag altijd aan het websitebureau in hoeverre er zoekmachinevriendelijk gebouwd wordt en daarbij wat de mogelijkheden zijn voor SEO (Search Engine Optimization). Let hierbij op dat er nooit beloofd kan worden, dat je website in een van de kortste keren op de éérste plaats komt te staan in de Google zoekmachine. Veel bureaus die een maatwerk website aanbieden, zullen dit beweren, maar het is aan te bevelen om hier dan kritische vragen over te stellen.

maatwerk website

 

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

11 Tips voor jouw E-mailmarketing in 2023

|
Bedrijfsleven

Het belang van een sterke positie in de markt

|
Bedrijfsleven

Waarom reviews lezen handig kan zijn voordat je een aankoop doet?

|
Algemeen, Bedrijfsleven

HR- recruitment trends van 2023

|
Bedrijfsleven
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!