Wat is een e-sigaret?

09/09/2020
|
49
e-sigaret

e-sigaret

Wat is een e-sigaret?

De e-sigaret hoort het gevoel van een echte sigaret na te bootsen alleen adem je bij een e-sigaret water dampen in en geen rook zoals bij een normale sigaret. Een e-sigaret werkt op batterijen of moet je opladen, het verdampt een vloeistof wat in het apparaatje zit. Deze vloeistof kan met of zonder nicotine zijn. Het grote verschil is dat een e-sigaret niks verbrand en een normale sigaret wel. En in een e-sigaret zitten geen schadelijke stoffen  zoals in een sigaret wel zitten.  Door de verdamping komen er minder schadelijke stoffen vrij. Deze stoffen zitten allemaal niet in de e sigaret: teer, koolmonoxide, fosfor, ammoniak, lood en die andere 4000 chemische stoffen.

 

Hoe werkt een e-sigaret?

Het lijkt allemaal moeilijker dan maar in feiten is het een heel makkelijk apparaat dat bestaat uit 2 belangrijke oderdelen onderdelen, een batterij en een tankje de batterij zorgt voor de stroom en in het tankje kan je de e-liquid doen wat je later inhaleert. Hoe komt er rook uit? Zodra je op het knopje drukt begint het verdampingselement warm te worden zodra het warm genoeg is begint de e liquid te verdampen en de water damp kan worden geïnhaleerd. . De batterij warmt het gloeidraad in de coil op en verdampt daardoor de vloeistof die in het katoen is getrokken. Een coil is een stukje gloeidraad met daar omheen katoen. Vanuit het reservoir van het tankje wordt er nieuwe vloeistof naar het katoen geleverd.

Gerelateerd nieuws  Huidverzorging, hoe doe je dat eigenlijk goed?

 

E liquid voor in de e sigaret

De vloeistof die in een e sigaret zit noem je e liquid deze vloeistof inhaleer je. Je kan een vloeistof met of zonder nicotine kiezen deze keuze licht helemaal bij jezelf. De nicotine gehaltes kan je ook nog uit kiezen je kan kiezen tussen 0 mg, 3 mg, 6 mg, 12mg en 18 mg. Dit is handig dus stel dat je je nicotine wilt afbouwen kan je altijd een liquid met een  lagere nicotine gehalte kiezen en zo zou je ook makkelijk van normale sigaretten of kunnen komen. Wilt u eens een e-liquid uit proberen? Een betaalbare versie is Hangsen E liquid. Probeer het eens uit!

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

|
Algemeen, Gezondheid & Lifestyle

Accentueer je ogen met oogmake-up

|
Algemeen

6 tips om je woning te verduurzamen

|
Algemeen, Wonen

5 Praktische tips voor het verkopen van je auto

|
Algemeen
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!