Wat is een erectiestoornis?

erectiepillen review

Mannen opgelet. Nieuwe studies tonen aan dat ongeveer 1 op de 5 Nederlandse mannen na hun 40e last krijgen van een erectiestoornis. De naam zegt eigenlijk al genoeg. Mannen die hier mee kampen kunnen veel minder makkelijk een erectie krijgen of behouden. Dit is op seksueel gebied niet ideaal. Na vragen te hebben beantwoord is de conclusie dat mannen dit vooral voor hun partner erg jammer vinden. Zij hebben het gevoel dat ze tekort doen door hun stoornis. Dit is, behalve lichamelijk, ook mentaal slopend. Het verminderd je zelfvertrouwen drastisch en er ontstaat een soort terugkomende angst. Een erectiestoornis kan verschillende oorzaken hebben.

erectiepillen review

Hoe krijg je een erectie?

Een erectie krijg je wanneer je seksueel opgewonden wordt. Op het moment van de opwinding komen er bepaalde stoffen vrij in de hersenen. Deze stoffen sturen op hun beurt een soort signaal naar je penis. Wanneer de penis dit signaal ontvangt krijgt deze meer bloed toegestuurd. Dit gebeurd via slagaders. Omdat er tijdens een erectie ook geen bloed meer vanuit je penis wegstroomt, wordt deze stijf. Dit noemt men een erectie. Erecties komen al vroeg voor. Wanneer een baby jongetje bijna één jaar is kan hij een erectie krijgen.

Gerelateerd nieuws  Is azijn een wondermiddel tegen schimmelnagel?

Gebruik erectiepillen

Gelukkig worden en tot op de dag van vandaag nog steeds oplossingen gezocht voor dit probleem. Een van de al langer bekende oplossingen zijn erectiepillen. Dit zijn pillen die je helpen bij het krijgen van een erectie en deze ook te behouden. Let echter wel op met wat je koopt. Door even te zoeken kom je er al snel achter dat deze pillen in veel verschillende vormen voorkomen. Als je niet zeker bent van je zaak, kijk dan naar een erectiepillen review. Zo’n erectiepillen review kan je veel nuttige informatie geven. Je leest hoe andere de pillen ervaren en wat de pluspunten zijn. Vaak worden erectiepillen geadverteerd als ‘natuurlijk’. Hoewel dit meestal wel klopt, blijken juist deze pillen helemaal niet zo goed te werken. Ook wil het nog wel eens voorkomen dat de pillen die worden aangeboden erg prijzig zijn. Vergelijk het aanbod van tevoren goed en baseer hier je keuze op.

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

|
Gezondheid & Lifestyle, Vrije Tijd

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

|
Algemeen, Gezondheid & Lifestyle

De beste manieren om uw woning te verduurzamen

|
Gezondheid & Lifestyle, Wonen

De ultieme zoektocht naar de beste vibrator: een vibrerende reis naar extase!

|
Gezondheid & Lifestyle
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!