Wat is een landlord

01/04/2019
|
187
real estate

In de Engelse taal komt het woord vaak voor als het over vastgoed gaat. Landlord is een bekende term en betekent letterlijk landheer. Dit komt in principe op hetzelfde neer als een huisbaas of verhuurder. Een landlord heeft dus een of meerdere huizen of panden die hij weer onderverhuurt. In ruil hiervoor ontvangt hij rente. Wanneer je een huisbaas bent is dit een manier van passief inkomen. Het is niet dat je er niet voor hoeft te werken, maar als je vergelijkt wat je ermee verdiend hoef je er relatief weinig uren voor te werken. Dit betekent niet dat het makkelijk is om een verhuurder of huisbaas te worden. Om zo ver te komen heb je een flink eigen vermogen nodig om de investeringen te kunnen doen.

real estate

Landlord GO

Ben je ook altijd benieuwd geweest naar hoe het is om een huisbaas te zijn? Die kans heb je nu! Download Landlord Go, een online game die je kunt downloaden in de Google play store. Via deze game kom je erachter hoe het is om real estate te bezitten en te verhuren. Landlord GO is een spel dat het leven van een huisbaas goed nabootst. Koop, verkoop en verhuur verschillende soorten huizen, kantoorgebouwen en nog veel meer. Alle locaties in het spel zijn gebaseerd op plaatsen in het echte leven. Steden als New York, Parijs en Sydney zijn voor elke speler toegankelijk.

Gerelateerd nieuws  Tips voor het maken van betere foto’s

Doel van het spel

Op het moment dat jij de game download begin je met een bedraag van 50.000 (virtuele) Amerikaanse dollar. Dit is je begin kapitaal. Je hebt nu de mogelijkheid om dit geld te investeren in verschillende soorten vastgoed. Door op de gebouwen te klikken krijg je verschillende opties, zoals het kopen van het gebouw. De game is ook geschikt om met meerdere vrienden tegelijkertijd te spelen. Door met elkaar te spelen kom je erachter wie de beste zakenman of zakenvrouw in het gezelschap is. Je kunt geld en bezittingen onderling ruilen om zo de rijkste speler van allemaal te worden. Landlord GO is behalve leuk ook erg leerzaam en laat jou zien hoe je het beste met je geld kunt omgaan.

Recent

Zo kies je de juiste container voor jouw project

23/07/2024

Van schets tot showroom: het proces achter autodesign

16/07/2024

Kun je rijlessen in een elektrische auto volgen?

04/07/2024

Hoe organiseer je een onvergetelijk jubileum?

28/06/2024

De kunst van het schrijven van een oprecht bericht

25/06/2024

Meer in deze categorie

Hoe organiseer je een onvergetelijk jubileum?

|
Vrije Tijd

Verras met aparte kerstpakketten

|
Vrije Tijd

De populairste indoor dagjes uit

|
Vrije Tijd

De meest gebruikte seksspeeltjes op dit moment 

|
Vrije Tijd
© Copyright Designmarkaz 2024
hello world!

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home2/weblinksnl/designmarkaz.net/public_html/wp-includes/functions.php on line 5427