Wat is Videoland?

18/02/2021
|
109
videoland opzeggen

Videoland is een dienst die wordt geleverd door RTL. Deze dienst lijkt eigenlijk heel erg op Netflix. Zo kun je namelijk diverse films en series bekijken. Het aanbod van deze videostreamingdienst bestaat uit honderden films en series. Het grote verschil met Netflix is dat Videoland een groter aanbod van exclusieve Nederlandstalige series en films heeft. Daarnaast zijn diverse programma’s van RTL op Videoland al een week voorruit te bekijken. Daarbij komt dat alle oude afleveringen hier ook op te vinden zijn. Dit maakt het voor de trouwe kijker van RTL dus interessant om eens te kijken.

Wat zijn de mogelijkheden?

Net als bij Netflix heb jij als consument de keuze uit verschillenden abonnementen. Zo kun je kiezen voor het basic abonnement waarbij je nog steeds reclames krijgt te zien. Dit abonnement kost zo’n 5 euro per maand. Met dit abonnement kun je geen films en series downloaden en kun je maar op één scherm tegelijkertijd kijken. Voor die 5 euro per maand is dat het eigenlijk niet waard. Het volgende abonnement kost zo’n 8 euro per maand. Je kunt nu met twee man tegelijkertijd kijken. Daarnaast kun je nu wel films en series downloaden en je krijgt geen reclames. Dit abonnement is het meest interessant. Het volgende abonnement is het ‘premium’ abonnement. Er zijn twee verschillen met het vorige abonnement. Dit zijn de prijs (ongeveer 10 euro) en de mogelijkheid om met vier in plaats van twee mensen tegelijkertijd te kijken. Voor die twee euro extra is dit het eigenlijk niet waard. Het zal namelijk normaal gesproken niet vaak gebeuren dat je met drie of vier man tegelijkertijd kijkt.

Gerelateerd nieuws  Zelfverzekerd naar het strand

Videoland opzeggen kan als iets moeilijks worden ervaren

Mocht je nu zijn uitgekeken op Videoland dan kun je ervoor kiezen om het stop te zetten. Dit kan soms als erg moeilijk worden ervaren. Vandaar dat er websites zijn die je helpen bij het stopzetten van het abonnement. Zo kun je heel eenvoudig Videoland opzeggen. Als je toch niet kijkt is het zonde om elke maand geld te laten verdampen. Op jaar basis kan het gaan om zo’n 120 euro. Dit geld kun je natuurlijk ook aan andere dingen uitgeven. Denk maar eens aan die jurk die je al heel erg lang wilt hebben of aan dat spel dat je graag wilt kopen.

Recent

De essentie van zelfzorg: praktische manieren om voor jezelf te zorgen

27/09/2023

Foto's gebruiken om herinneringen aan je oude buurt vast leggen

26/09/2023

Hoe wordt jouw woningwaarde bepaald?

26/09/2023

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

15/09/2023

Accentueer je ogen met oogmake-up

13/09/2023

Meer in deze categorie

Een levensstijl vol vitaliteit: de kunst van gezond leven!

|
Algemeen, Gezondheid & Lifestyle

Accentueer je ogen met oogmake-up

|
Algemeen

6 tips om je woning te verduurzamen

|
Algemeen, Wonen

5 Praktische tips voor het verkopen van je auto

|
Algemeen
© Copyright Designmarkaz 2023
hello world!